perjantai 1. maaliskuuta 2013

Onnellisuus = Energisempi olo!

Pursuan tällä hetkellä hyvää oloa ja mieltä =) On perjantai ja elämässä asiat luistaa mukavasti. Laitoin viime viikolla lastenhoijaksi hakemuksen Tendea.fi:hin ja ei mennyt kauaa kun sain ensimmäisen viestin eräältä perheeltä, jotka kaipaisivat lastenvahtia. Pian tuli toinenkin ja tänään kolmas :D Apua! Eilen olin tosiaan työhaastattelussa ja se meni oikeen kivasti :) nyt vaan odotellaan olenko riittävän hyvä heidän tarpeilleen. Sunnuntaiksi sovinkin toisen haastattelun ja sitä odotankin innolla! Töille olisi tosiaan tarvetta, sillä kaikkea pitäisi ostaa ja rahanlähdettä ei ole kuin kuukausiraha. Eikä se loppuenlopuksi pysty kattamaan kaikkea mitä oikeasti tarvitsisi. On se kiva vielä itse ansaita saamansa raha, joten kumpa nyt joku perhe minut huolisi! Vinkkinä vaan kaikille Tendeassa voi laittaa hakemuksen lasten, vanhusten, puutarhan, kodin tai lemmikienhoitajaksi jos kiinnostaa ;) Töitä siellä riittää kaikille paikkakunta kohtaisesti!

Muita iloisia uutisia on, että mummini tilanne on parantunut. En olekkaan kertonut, mutta mummillani on samanaikaisesti sydänvika, keuhkoahtautuma, astma, diabetes ja paksuveri. Kaikkea mahdollista ja tilanne on ollut viime viikot vakava. Hänen keuhkoista löytyi vettä ja jalat olivat kuin limput. Nyt onneksi tilanne on parantunut hänen käytyä sydänfilmissä ja saatuaan nesteenpoistolääkkeitä. Onneksi kaikki näyttää kääntyvän parempaan suuntaan!

Muihin aihesiin ja vaihteeksi hyvään ystävääni treeniin. Ne sujuvat oikeen sujuvasti odotellessa edistymistäni. Pikku hiljaa pikku hiljaa eikö vain? Hain lisää inspiraatiota tänään kirjastosta, "101 tapaa polttaa rasvaa!" En toki tässä ole mitään rasvaa polttamassa! Kirjasta löytyy hyvät ohjeet oikeisiin tekniikoihin ja oikeen maukkaita reseptejä. Koska kyseessä on fitnessalan ammattilaisen kirjoittama kirja, niin resepteissä ravintoarvot on laskettu erittäin ravitseviksi. Oikeessa suhteessa protskut,hiilarit ja rasvat =)
Hyvää välipalaa hyvän kirjan kera =)
Mitäs tänään syötäisin? ;)
Parempia tuloksia oikealla tekniikalla!
Koulussa on alkanut tosiaan alkanut tuo hoivaa hieroen kurssi, joka on oikeen mieleenkiintoinen ja miellekäs! Sinne menee mielellään ja jaksaa keskittyä kun ei tarvitse vain kuunnella ja istua paikallaan. Kun itseäni kiehtoo ihmisen anatomia niin sitäkin siinä samassa tulee kerrattua. Kävin kirjastosta lainaamassa myös Hoitava Hiertonta kirjan! Nyt vielä täytys tilata netistä ihmisen anatomiaa käsittelvä kirja. Ainiin lisäksi laitoin varaukseen kuntosaliliikkeiden anatomia-kirjan! Toivottovasti vapautuis pian!
Tänään vaan hölläillään kahden salipäivän päätteeksi ja sitten lauantai, sunnuntai treenaillaan selkää, ojentajia ja olkapäitä! Nyt menen valmistamaan äidin kanssa maukasta makaronilaatikkoa ;)!


5 kommenttia:

 1. Sä olet upea! Jos minusta voi parantuessa tulla sellainen kuin sinusta en aijo ahdistua yhtään! Harrastan nimittäin itsekkin kovasti liikuntaa ja haluaisin päästä käymään salilla ja treenaamaan kunnolla mut nyt se ei käy. :( kuukautiset kuulemma ensin. Mut oikeesti mä kadehdin sua.

  VastaaPoista
 2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 3. Oot kyllä tosi nätti! Ja kiva kuulla, että oot saanut elämäs hyville raiteille :) Urheilun jälkeinen fiilis on kyllä jotain niin mahtavaa!

  VastaaPoista
 4. kun sä kysyit, niin mä halusin vastata tänne mielummin, koska toi mun julkinen blogin tarkoitus on kirjoittaa kaikesta muusta kun anoreksiastani ja salainen blogi taas kertoo siitä osasta mun elämää. Niin mä asun Etelä-suomessa, ja nyt kun tuli mieleen, niin voisitko antaa sun s-postin tai jotain ku en viitsisi tähän julkistaa tarkempaa paikkakuntaa jne. :) Olisi kyl mahtavaa jos salilla vois joskus yhes käydä, mutluulen et emme asua kovin lähellä toisiamme, koska asun sellaisessa käpykylässä ja korvessa ettei mitää rajaa! :D

  VastaaPoista
 5. sulla anoreksian aikana kuukautiset pois? ja jos jäi niin alotitko treenaamaan ennenkä kuukautiset palas vai vasta sen jälkeen? mulla kuukautiset palas just ja aloin treenaamaan niin heti jäi taas pois.. oot muuten upee ja suuri inspiraatio!

  VastaaPoista