perjantai 8. maaliskuuta 2013

Perjantai kuulumisia!

Teki vielä tuon avautumisen lisäksi kirjottaa ihan kuulumisia. Eilen tuntui aivan perjantailta ja elin täysin viikonloppua odotellen. Jotenki oli tajuttoman rento fiilis, vaikka salillakin tuli käytyä. Ehkä se rentoutti kenties? No mutta tänään oli koulua, onneksi viimeiset tunnit oli peruttu ja päästiin kotiin jo puoli yhdeltä =) Tänään lepo, joten ihan vaan itseäni hemmottelin ja menin suoraan koulusta solkkua päin! Tuolla Kruunuhaassa on happy hour aina 14.00 asti eli halvemmat hinnat kuin normaalisti. Tänään vahingossa tuli otettua 22 minuuttia 5eurolla! Tarkoitus oli ottaa 18min :p Nyt sitä ollaan kivan ruskeita!  
Samassa paikassa tehdään tosiaan myös ripsiä (70e) ja rakennekynsiä (alk. 55)
Sunlightin kotisivuille!
Kuvassa ei tuo rusketus kyllä näy ollenkaan :D muikee ilme!
Olen tässä täyttänyt viime päivät taas työhakemuksia ja toivon hartaasti saavani kutsun haastatteluun =) Kysyin myös tosta lähi alepasta töitä samalla kun käytiin kaupassa ja nyt pitää vaan odotella yhteydenottoa! Kesätöitä ois kyllä saatava! Kesällä kuluu rahaa ja nykyään kun tarvitsee kaikenmaailman lisäravinteita ja sun muita juttuja treeniin niin täytyy niistä itsekkin maksaa eikä vaan pyytää äitiä! Olenhan kohta kuitenkin täysikäinen.. vuos vielä!
Treenin jälkeen tankataan ja kunnolla!
Pikkunen kauppareissu lähi Alepaan...
Tämmöne pieni vinkki kaikille jotka ovat kiireisiä ja eivät kerkeä syömään kotona välipaloja eivätkä halua tuhlata joka päivä rahaa kauppaan, niin nyt fitnesstukusta saa OIKEASTI herkullisia protskupatukoita hintaan 10.87! 15 kpl ja näillä lähtee nälkä ja myös se makeanhimo! Mmm! (oikea hinta näille on 21,75paketti) Oiva tilaisuus!


Itse tilasin juuri paketin ;)!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti