sunnuntai 17. maaliskuuta 2013

Perjantai-Lauantain viettoa!

Pirteänä salille lähdossä.. :)
Viikonloppu taas kohta vietetty ja oikeen mukavalla tavalla =) Perjantaina treenattiin selkää ja takareisiä heti aamusta ja sen jälkeen oli vuorossa kauppareissu! Piti ostaa kaksikertaset määrät raejuustoa, rahkaa, jauhelihaa ja vähän kaikkea, sillä viksu oli tulossa perjantaista sunnuntaihin yöksi. Me molemmat ollaan nimittäi hurjia kuluttaa ruokaa kun parin tunnin välein ois jotai napattava suuhun. Perjantai päivän sain kyllä viettää ihan yksinäni kun vikke oli viettämässä iltaa ystävieen kanssa ja tuli kotiin vasta puol 4 aikaan yöllä. Onneksi heräsin sen puhelinsoittoon, muuten ois vikke saanu yönsä viettää ulkona yksiksee.

Ja pirteänä salilta lähdössä!
Lauantai aamuna sainkin herätä oman kullan viekusta ja viettää koko päivän viken kanssa. Syötiin yhdessä aamupala ja startattiin salille päin. Vikke treenas hauista ja itelläni oli vuorossa olkapää-ojentaja reeni! Vikke on ollut nyt pitkään sairaslomalla kauhean pääsäryn vuoksi ja pääs onneks pitkästä aikaa treenailemaan. Aluksi meinas päätä alkaa taas pistää, mutta se helitti kun otti vähän rauhallisemman tahdin. Itellä treenit suju ihan ok, ois toki voinu mennä paremminki! Mun lemppariks on kehkeytyny ehdottomasti olkapää-ojentajat, vaikka alkuun olkapäät tuntu niin heikolta ja kauhealta treenata. Ehkä tässä voi jotain pientä editymistä piileä.. ;)

Treenien jälkeen tietenkin kummallakin alkoi olla jo kova nälkä ja mikäs parempi ruokapaikka kun Subway =) Ensiks oltiin menossa citycenterin subiin, mutta siellä oli niin täyttä, että Kamppiin oli käveltävä. Vikke söi 30cm ja minäpä tietty puolikkaan. En mä ikinä jaksas 30cm kerralla hotkasta! Jännä juttu, oltiin viken kanssa samaan aikaan syöty vaikka mulla puolet pienempi :D Nälkä oli kova!
Tilasin itelleni hunajakaura leipään, teryaki kanan, kaikilla vihaneksilla paitsi ilman oliiveja ja makean sipulikastikkeen kera =) Mmm oli maukasta!
Syötyä me sitten lähdettiin kiertelee kauppoja ja käytiin ostaa vikelle uus peli! Yritin ite löytää kovasti uudet kengät, mutta hinnat oli edelleen aika korkeita. Löysin yhet kivat Spirit Storesta, mutta niistä pyydettiin viiskymppiä. Emmä jotenki raaski laittaa niinkää paljoo kenkii :/ Vai oonko mä vähän liian nirso? Vikke sen puoleen löys itelleen pelin ja sitten vielä Carlingsista puoleen hinta baseball-takin. Oli muuten tosi hieno! Kauan se pohti, että ostaako vai eikö. Onneksi osti, sillä se sopi ihan ku nakutettu vikelle =)
Perjantaina innostuin kuvailemaan ulkonakin kun oli niin nättiä=)!
Ilalla tehtiin viksun kanssa päivälliseks tomaattista jauhelihakastiketta ja syötiin kummatki itemme ihan ähkyiks. Hyi, että se oli kauhee fiilis. Siinä me molemmat maattiin sängyssä ja valitettiin olostamme. Ilalla vielä viemää koiru ulos ja nukkumaan =) Oli kyllä taas oikeen ihana päivä kullan kanssa!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti