maanantai 25. maaliskuuta 2013

Ulkoilua kerrakseen!

Viimepäivät onkin kuluneet ulkoilessa, sillä ei tuollaiselta ilmalta voi välttyä! Aivan kuin kevät, vaikka lunta vielä monta kymmentä senttiä maassa :D Ainakin täällä Katajanokan rannassa! Lauantaina aamusta salille treenaamaan olkapäitä ja ojentajia viksun kanssa ja illasta sitten sushille! Oli kyllä hirmu vaikeaa löytää sushi paikka lauantai iltana, joka olisi yli 18-19 auki. Ensiksi oltiin menossa Eiraan päin sushibaariin, mutta paikka oli niin pieni ja aivan täynnä, että suuntasimme lopulta kamppiin päin ja sinne jäätiin. Hinnat oli kyllä aika kovat, joten päätin ottaa ihan normi makit tonnikalla ja lohella =) Naminami!
Nälkäisenä, mutta iloisena sushille lähdössä!
Sunnuntaina ajattelin ottaa rennosti ja tehdä vähän kauneushoitoja itselleni ja äiskäkin innostui tulla mukaan. Höyrytettiin kasvot kiehuvan veden alla ja sen jälkeen pistettiin kasvonaamiot naamalle. Sen jälkeen ajattelin vihdoin ja viimein tehdä itselleni geelikynnet! On se kyllä kumma miten kynnet voivat kaunistaa niinkin paljon, onko muut samaa mieltä? 
Sunnuntaina oli niin kaunis päivä, että koiraa viedessä tuli kauhea himo lähteä lenkille. Ilma oli niin lämmin ja aurinkoinen! Olin ihan kummissani kun jaksoin hölkätä koko Katajanokan ympäri eikä siinä mennyt kuin 15-20 minuuttia. On se kunto kyllä viime lenkki kerrasta, joka oli varmaan vuonna 2011 :D Lenkin jälkeen sitten tankattiin mansikka-mango rahkalla =) ! 
Tuoreita mansikoita, mangopilttiä ja hunajaa rahkan seassa.. mikä ihana herkku!

Tänään sitä saikin nukkua pitkään kun koulusta oli vapaata. En tiedä mistä, mutta aamulla kun heräsin reiteni olivat ihan jumissa. Johtuiko se sitten siitä lenkistä vai mistä? Tarkoituksena olis ollut kunnon jalkatreeni, mutta päätin vaihtaa sen sitten selkä-hauis treeniin. Olen nyt vaihtanut ohjelmaa enemmän yläkroppa painotteiseksi, sillä selkään ois saatava se nätti V-muoto =) Viime treenit ollu aikalai alakroppa painotteisia.
Lounasta...mmm!
Ja päivälliseksi äidin tekemää kanasoppaa!

Treenin jälkeen nautittiin maistuva katkarapu salaatti perunalla ja kananmunalla! Jotain muuta kuin tonnikalaa tai kanaa nams, vaihtelu virkistää! Taas vaihteeksi oli ulkoilua tiedossa. Ilma oli jälleen niin keväisen lämmin, että ajattelin viedä koirat riehumaan koirapuistoon! Teki hyvää katsoa miten koirat nautti vapaana juoksemisesta. 
Koko päivää en tahtonut kotona viettää, joten päätin kipaista Fitnestukussa hakemassa uudet palkkarit. Makuina päätin kokeilla tällä kertaa vaniljaa ja suklaata. Pyörin vielä hetken kaupungilla ja etsiskelin edelleen sitä farkkupaitaa ja löysin sen! Vielä kaiken lisäksi hintaan 17.90e.. lisäksi löysin solmittavan hihattomanfarkkupaidan hintaan 9.90. Kummatkin  ovat peräsin lasten H&M:stä :p! Kokoa 164, sillä olenhan minä itse 162senttinen! 
Hui kauhistus kun oli taas paljon asiaa, toivottavasti jaksoitte lukasta :D 
Hyvää alkanutta viikkoa vielä kaikille!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti