torstai 4. huhtikuuta 2013

2 vuotta rakkautta puntarissa

Nyt on ollut positiivistä että negatiivista energiaa ilmapiirissä. Kummat uutiset nyt kertoisin ensimmäiseksi? Noh aloitetaan sitten huonoista ja siitä sitten parempaan! 

Jo aikaisemmin kerroinkin, että mummini terveydentila on erittäin huono ja tässä välissä se kerkesin jo kohentua, mutta nyt se on jälleen pahempaan päin. Mummi oli viime yön sairaalassa tiputuksessa hengityskohtauksen takia ja nyt häntä tutkitaan parhaimman mukaan. Toivottavasti asiat kääntyis vielä parhain päin. Voimia mummille kovasti <3! Onhan hän mummeistä ihanin!

Haastatteluun lähdössä!
Toiset huonot uutiset ovat eilinen työhaastattelu joka meni ihan pepulleen. Hain siis S-marketteihin kesäduuniin ja lallatilaa haastattelussa kaikki ihmiset olivat joko merkonomeja tai opiskelivat alaa tai muuten kokemusta oli hurjasti. Minäpä tässä lähihoitaja opiskelija haen töitä kaupalliselta alalta heips vaan! Muutenkin menin jotenkin aivan sönköksi, vaikka olin varautunut kertomaan parhaat puoleni yms. HARMITTAA!!

Nyt sitten niitä parempia uutisia, ettei ihan synkäksi menis! No ensinnäkin Vikellä ja mulla on tänään 4.4.2013 KAKSI vuotta täynnä =)! Ajatella, että kaksi vuotta sitten viken ja mun juttu sai alkunsa! On siitä kyllä pitkä aika ja paljon koettu huh huh! Silti tässä me vielä ollaan! 
Olen saanut myös yhdeltä valkulta takaisin mailia ja pitäs ensviikosta käydä tapaamassa ja tekemässä pientä tuttavuutta hänen kanssaan! Olin aivan äimänkäkenä kun näin postia tulleen! Odotan innolla tapaamista ;) Ehkä näistä mun suunnitelmista tulee vielä jotakin! 

Treenit sujuu samalla malilla eli hyvin! Ja arvatkaapas huomasin yhtenä päivänä leveiden selkälihasten kehittyneen, sillä jossain ihme venyttely asenossa, lihas pullistui ihan eritavalla, jota en ollut aikaisemmin havainnut vai olenko tulossa hulluksi? :D 
Vaihteeks tein juustoista pinaatti-kana pastaa! Mmm! Kyllä se ruoka maistuu treenin jälkeen niin hyvältä! 
Omaa kehitystä on kiva seurata, sillä tavoin pysyy motivaatio!
Vielä semmoinenkin jymy uutinen tapahtui tänään! Veronpalautukset tuli ja olin täysin varma, etten mä mitään takasin saa kun en missään duunissakaan oo ollut, mutta DIN DIN! Kyllä sieltä, jostain ihme syystä muutama satanen tuli ? Ensi joulua odotelessa siiispä! :P
Ei mulla vaihteeks muuta, oikee hyvää viikkoa vaan kaikille! Nauttikaa nyt herranjestas tosta säästä ja ulkoilkaa parhaanne mukaan!

7 kommenttia:

 1. Jos s-marketteihin ihan myymään hait, niin tuskin koulutuksella on paljoa merkitystä, että älä ainakaan sitä sure :) Ja jokainen haastattelu on aina kokemusta!
  Ihanan pirteä blogi sulla, seurannut oon alusta alkaen;) Tsemppiä, ja voimia mummulle. Minunkin mummo alkaa olla huonossa voinnissa:/<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nii totta puhut! Kokemusta ainakin sain ja nyt osaa varautua vhän paremmin haastatteluihin !:D JA kiitos paljon kehuista, arvostan niitä kovasti! Voimia kans sun mummulle :(<3

   Poista
 2. näin siut eilen diakonissalla. olit ylper nätti ja HYVÄSSÄ kunnossa. treeni tekee ihmeitä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. apuvaaa!:D Kiitos paljon, tuo piristi päivää mukavasti=)

   Poista
 3. Sinulle on haaste blogissani!

  http://isthissomethingaboutme.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 4. Hei pakko kysyä että kuinka monta kaloria syöt päivittäin kun treenaat noin ahkerasti?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tarkkaa määrää en tiedä, mutta jota kuinkin 2300..? Pyrin syömään enemmänkin terveellisesti ja monipuolisesti. Kuhan saan tarpeeksi protskua ja ravintoaineita=)

   Poista