tiistai 2. huhtikuuta 2013

Hyvinkää visiitti

Niin se loma taas meni ja kivasti menikin. Alunperin piti lähteä hyvinkäälle perjantaista sunnuntaihin, mutta päädyinkin lähtemään lauantaista maanantaihin. Lauantaina menin ennen hyvinkäälle lähtöä tekemään viikon viimeisen treenin selälle ja olkapäille. Oli kyllä hyvä reeeni! Toistot oli puhtaita tai no pystypunnerrus oli vähän omaa luokkaansa...
Vikke ei oikeen innostunu kuvaamisesta.. sitä kiinnosti jokin ihan muu...
Esimerkiksi jäääkiekko.
Mutta Hyvinkäälle lähdettiin samaa matkaa viksun kanssa ja käytiin perillä kaupassa ostaa viikonlopun tarpeet. Kotosalla sitten paistettiin kanaa ja makkaraa. Vaikea arvata kumpi mahtoi tullla minun lautaselle ;) Ja sitte otettiin ihan rennosti loppu ilta.
Sauna lämpenemään!
Siinä se yksikseen katsoi tähtitaivasta :D

Sunnuntaiksi meillä oli vaikka mitä suunnitelmia, mutta annas olla kun kumpikin oli unohtanut, että on pyhäpäivä. No ei sitten mentykkään ulos syömään vaan lähdettiin kävelylle koirien kanssa ja käytiin hakemassa ABC:ltä puuttuvia tarvikkeita =) Illalla sitten saunottiin ja katottiin leffoja muunmuassa saw 3, musta on nii kiva kattoo kauhuleffoja kun on joku jonka kainaloon käpertyä pelottavan kohdan tullen!
Saunan raikkaina molemmat!
Oli meillä tähtitaivas sisälläkin=)
Maanantaina olikin sitten jo lähtö takas kotia :( Kauheen nopeesti meni noi kaksi päivää. Onneksi vikke lähti mun mukaan Helsinkiin ja mentiin yhdessä ylläripylläri treenaamaan. Oon niin kateellinen Viken kehitykselle! Tyypille tullu 10 kiloo lisää ja pelkkää lihasta! Välillä iskee epätoivo omaan treeniin kun näkee viken punnertavan kolmenkertaislla painoilla mun painoja nähden. Turha tässä voivotella, työtä on tehtävä jos haluu tuloksia! Onneksi ei eilistäkään yötä tavinnut nukkua yksin kun vikke tuli vielä yhdeksi yöksi meille =) 
Tämmöinen oli mun pääsiäisloma =) Ei sen erikoisempaa, mutta sitäkin parempaa!

1 kommentti:

  1. Sä olet toooosi kaunis! ja suloisen oloinen ihminen välittyi tekstin perusteella =)

    VastaaPoista