sunnuntai 28. huhtikuuta 2013

Jalkani ovat spagettia!

Voi huh huh mä sanon! Tulin tossa hetki sitten salilta ja matka kotiin oli kun selviytymistä jalattomana erämaassa. Siirsin ensiviikon jalkapäivän tällepäivälle ja voi juku minkä treenin vedin tänään. En ois samaan pystyny ilman vikkeä! On se vaan erilaista tehdä kun vieressä kannustetaan ja pistetään tekemään niin kauan, ettei jalat enää kanna. Näin kävi tänään! Kumpa saisin saman tunteen jokaiseen treeniin! Itseluottamusta ja hillintää pitäs olla enemmän! 
Kokeilin tänään vikeltä saatua reppiä, jonka pitäs antaa lisä energiaa reeniin. Kyllä sillä varmaan jotain tehoa oli, mutta kyllä sitä pärjää ilmankin! Kaikkea uutta on kiva kokeilla =). 

Jee! Pian on vappu ja pääsee pitkästä aika rellestää! Aion nauttia koko päivästä ja ostaa jotakin hyvää juotavaa. Haluan, että hyvä mieli säilyy koko päivä, joten kohtuudella hörppyä! 
Ton vapun takii vähän joutu muuttaa salipäiviä ja sen takia tänän oli tuo jalkapäevä. 
Väsäilin jälleen uuet kynnet =) 
Vaikka kuinka yritän ottaa kohtuudella niin uskon, etten välty keskiviikon kankkuselta. Jotenka tiistaina bailataan ja keskiviikkona levätän ja torstaina sitten reenataan =) Huomenna vielä hauberit ja selkä pumppiin!
Harvoin vedän kolmea päivää putkeen, mutta välillä on pakko! En suosittele kellekkään! Paremmin sujuu kun lepoa tarpeeksi takana!

Ja kunnollista hyvää ruokaa myös!;)
Välillä pientä vaihtelua aterioihin! Nams!
Vaihtelua multa on kaivattu postauksiin, joten ideoita saa antaa =) Ajattelin myös nyt 40 lukijan täyttymisestä, että voisin tehdä kysymys postauksen. Mitenkä ois? Teen sen vaan jos saan tarpeeksi kysymyksiä :D Tämä riippunee teistä lukijani! 

2 kommenttia:

 1. Olet uskomaton!! Olet muuttanut tylsän elämäni kokonaan!!! Jatka samaan malliin! T: salainen ihailija

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi ihana kuulla =) voi että kiitos kovasti!
   Miten toitkaan minulle hyvän mielen :)

   Poista