perjantai 19. huhtikuuta 2013

Pikaiset kuulumiset!

Moips!

Mulla on ihan viikonloppu fiilis kun eilenkään ollut koulua ja tänäänkin mennään vaan Ateneumiin luokan kans. Nyt istustekelen keittiönpöydän äärellä ja litkin kaffetta =) Rento fiilis!
Eilen oli siis vapaa päivä, joten käytin sen hyödyks ja lähin aamusta salille tai no kello oli jo 11 :D Eilen väsytti niiiin paljon, joten päätin nukkua niin pitkään kun oli tarve. Sitten aamula, tukka kiinni, kamat kasaa ja salille MARS! Oli ojentajien ja rinnuksen vuoro, lisäks tein vielä kahvakuulalla parit sivuvatsat!
Treenit suju niinku pitiki ja eikus palkkaria naamaan ja kotia päin! Kotona tuli melkee samantien kauhia nälkä ja mikäs sen nopeempaa kun tonnikala purkki auki, pakastevihannekset mikroon ja pasta kiehuu :p naminami! 
Ilalla menin näkee viksuu ja oli jotenki erityisen kiva päivä, vakka ei me mitää kummempaa tehty. Molemmat oli hyvän tuulisia ja mieli oli koko ajan korkeella=) Kierreltiin kauppoja ja löysin Andiamosta kahet tennarit kolmellakympillä ! Musta se oli hyv tarjous, onneks lompakosta löyty just se kolmekymppii. Käytiin myös ihan huvikseen kokeilemassa biksuja stadiumissa ja löysin ihan ehdottomat lempparit! Pakko käydä ostaa ne pian, vaikka ei toi sää kyllä kauheesti kesää lupaile :D 
Anttilasta sai kympilla kaks kappaletta! Just oli päässy lämpösuoja loppumaan!
Vähä voisin puhuu tosta mun työhaku projektista. Lähetin hakemuksen lasten liikunnanohjaajaksi ja sain myönteisen vastauksen haastatteluun =) Se pidettiin viime keskiviikkona ja se meni musta hyvin! Toivon niin kovasti, että siellä ois paikka mulle! Parit lastenhoitaja hakemuksetkin oon pistänyt etiäpäin!

Tänään onkin perjantai ja se taitaa mennä ihan vaa löhötessä kun ei oo salipäiväkään. Ajattellin tänään ostaa ehkä pullon cocista ja maustettuja riisikakkuja=) Ne on hyviä! Parempi vaihtoehto kuin popparit, mutta melkeempä yhtä hyviä! 
Hyvää viikonloppua kaikille! ;)

5 kommenttia:

 1. Kolmannessa kuvassa näytät ihan reginalta :D

  VastaaPoista
 2. Näin teidät eilen stadissa siis, mietin että olittekohan te kun viiletitte niin äkkiä ohi :D
  Pidän peukut pystyssä, että saisit kivoja töitä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hahaa :D joo molemmilla aina kova meno päällä! Vitsit ku mäki joskus huomasin lukijani eikä ne vaa mua :D

   Poista
 3. oot kyllä mielettömän kaunis.. :)
  ja toi tresemmen lämpösuoja on tosi hyvä!

  VastaaPoista