maanantai 15. huhtikuuta 2013

Täällä taas!

Nonniin! Nyt päätin sitte pistää sormet töihin ja vähän kirjotella viime viikosta. En nyt muista mitä olenkaan teille jo kertonut, että älkää pahastuko jos samat jutut toistuu. Viime päivät ovat olleet kyllä ihan täyteen tupattuja! Koulusta oli anettu ainakin 10 tehtävää, mutta onneksi sain tehtyä viikonloppuna suurimman osan. Yritin viikonloppuna myös hakea ahkerasti töitä, sillä alepaan en päässyt ja sokoksestakin tuli hylkäävä vastaus ikäni vuoksi. Nyt täytyy vaan toivoa, että jostain nappaisi! 
Oltiin myös viime viikolla kattomassa mummia sairaalassa ja voi, että kuinka ihanaa oli nähdä hänet pitkästä aikaa! Sinä hetkenä unohin kaiken muun, ainoastaan mummini kuulumiset ja näkeminen oli ykkössijalla. Haluaisin hänelle niin paljon paremman olon. Hän jos kuka sen ansaitsisi! Mummille voimia edelleen <3 
Kävin tossa lainaamassa kirjastosta pari uutta kirjaa "kuntolijan keittokirja" ja "lihaskuntoharjoittelun perusteet". Molemmat kirjat olleet hyviä, suosittelen! Keittokirjasta löytyy helppoja reseptejä ravintoarvoineen ja muutakin ravintotietoa! Itse olen hyötynyt nyt kovasti tuosta lihaskunnon perusteet-kirjasta. Selkeät ohjeet ja kuvat liikkeistä ja anatomiasta =)
Voi tota säätä mä sanon! En voi ymmärtää vasta se aurinko paistoi niin kirkkaasti, mutta nyt taas näyttää ihan alku syksyltä. Mitä kummaa?? Alkaa pikku hiljaa pelottaa, että kesä jää kokonaan välistä ja kohta onkin taas talvi. Siitä huolimatta aurinkolasit ja kukkapaidat päällä mä tuola käppäilen! =) 
Sitten vois vaihteeks höpistä treeneistä :) Ne sujuu aika samalla tavalla kuin ennenkin. Täytyy kyllä myöntää, että jalkatreenistä on tullut kauhu! Vaikka se kauhu onkin niin ei se tarkota etten siitä nauttisi. Parastahan on kun kroppa menee ihan hapoille ja on ihan kuollut olo. Jalka reenistä on vaan tullut kaikista raskain!
Salilla väähän peilailin!

Tämmösellä lähtee musta mehut pihalle:

Jalkojen koukistus maaten 15,12,12 25kg
Jalkojen ojennus 12,10,10 45kg
Pohjeprässi 13,13,13 80kg
Jalkakyykky 30kg 15,15,15
Bulgarialainen askelkyykky 3x12 per jalka + 8kg per käsi.
Jalkaprässi 12,12,13 110kg
Lopuksi vielä vatsat+lankut 3x

Viime perjantaina oli sitten taas ihan erilainen päivä! Meillä oli Viksun kanssa suunnitelmissa viettää 2 vuotispäivämme. Meidän kuului aluksi mennä syömään jälleen 3 ruokalajin menuu, mutta ei löytynyt sopivaa diiliä mistään, joten päätinkin itse kokata menuun. Varasin selvästi liian vähän aikaa ja tuli aikamoinen kiire! No, mutta kokkailin alkuruoaksi hunajameloni keittoa rapeasti paistetulla pekonilla, pääruokasi auringonkukan ja cashewpähkinöillä kuorrutettua kanaa sitrus salaatti pedillä ja jälkiruoaksi tiramisun. Juomaksi me avattiin kuohuvaa, jonka vikke toi tuliaisiksi viron reissulta=) 
Siinä kun syötiin niin annettiin kummatkin lahjamme. Minun lahjani vikelle oli valkokuva-albumi kahden vuoden varrelta napatuista kuvista ja vikelta sain ihana uuden hajuveden! Kiitos rakkaalleni ihanasta päivästä!
Ei mulla muuta tällä kertaa! Harmittaa kyllä kovasti lauantaina skipattu Fitness Classic 2013. Jätin sen väliin luultuani lippujen maksavan yli 40 euroa, mutta kuulin jälkeen päin, että hinnat oli rutkasti halvemmat! Voi kökkö mä sanon! No ainakin fitnessexpoon oon menossa ja piste!

1 kommentti: