perjantai 3. toukokuuta 2013

Vappu terveiset täältäkin!

Pinkit pökät jalkaan ja eiku menoks!
Kauan odotettu vappu meni ja aika nopsaa se sitten menikin eikä oikeen suunnitellusti. Aamusta kaheksaan kouluun ja koulusta sitten kotiin valmistautumaan. Tarkoitus oli mennä kaverille alottelemaan jo 3 aikaan, mutta se kellon aika vaihtuikin kuuteen. Mulla oli kauhean paha olo ja väsymys koko päivän, joten ei kauheesti edes tehnyt mieli juhlia. Noh ajattelin, että kyllä tämä tästä kun vähän hörppyä ottaa! Kivaahan se oli ja hauskaa riitti! Sääkin lopulta lupaili hyvää, mutta ei voi väittää etteikö kylmä ois ollu!


Aluksi olin siis kaverillani alotelemassa iltaa muiden kavereitteni kanssa ja vikke taas oli omiensa heidän tykönä. Siitä sitten lähdettii kiertelemään ja istuskelemaan minne sattu aurinko paistavan =) Aika moista ravaamista se oli paikasta toiseen. Oli kyllä kiva olla vanhojen kamujen kanssa pitkästä aikaa ja nauttia hyvästä juomasta! 
HYMYÄ!! 
Illan saalis, josta jäi vähän ensikertaan=)

Viken näin vasta ilemalla kun matka oli kohti kaivopuistoa, jonne en koskaan sitten päätynytkään:( Harmittaa, sillä kavereita sielä ois ollu mielinmäärin! Lähdin siis näkemään viksua ja sitten alkoikin olla niin kylmä ja laskut samanaikaisesti, että mielikin alkoi kärtyyntyä. Onneksi lopulta mentiin mäkkäriin lämmittelemään ja sain maistaa pitkästä pitkästä aikaa ranskalaisia oijoi naminami! :D 
Miten sitä aina sattuu näyttämään hirvittävältä loppuen lopuksi? :D
Mäkkrissä oli niin lämmin joten ajatus kaivariin lähdöstä ei houkuttanut ollenkaan. Päätettiin sitten lähteä kotia päin ja ihanaa oli päästä nukkumaan viksun viekkuun =) Ihan hauska vappu oli! 
Toivottavasti teilläkin! 

Kauhukseni huomasin, että lukijani ovat kaikonneet ;o 
Siksi haluaisin muistuttaa, että lukijoitteni kommentit ovat aina minulle ainutlaatuisia ja parantavat päiviäni. Saatan jopa miettiä niitä pitkin päivää ja siksipä haluan kiittää kaikkia lukijoitani seuraamisestani! =) 

Kiitos!

4 kommenttia:

 1. Vappuna tosiaan oli aikalailla perinteinen vappusää - tai ainakin melko viileää tais olla koko Suomessa... Itse vietinkin vappua ihan kotosalla vaan. :)

  Ihana tuo uusi bannerisi! <3

  VastaaPoista
 2. tää kommentointi ei toimi kunnolla!!

  VastaaPoista
 3. Kannattaa ottaa se varmistuskoodi pois!! Sitä on aina ikävä laittaa ja sen huonon toimimisen takia ne ei aina tule perille!!:(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai onks mulla semmonen tässä ;o itekkään en tykkää siitä! Yritän ottaa pois!
   Kiito huomautuksesta!

   Poista