torstai 16. toukokuuta 2013

Viikkoja lähempänä kesää!

Kohta on taas viiikko kulunut ja kesä tekee tuloaan toden teolla. Tuolla ulkona oli tänäänkin niin kuuma, ettei sitä oikeen edes tajua. Vastahan koko suomi oli lumenpeitossa ja ulkona vapistiin jokanen sekuntti. On se luonto niin ihmeellinen. Ei enää kauaa niin puutkin ovat vihreitä =) En tiedä onko se nämä ilmat vai mitä, mutta olen ollut koko viikon todella hyvällä tuulella. Maanantaina, vaikka pääsinkin neljältä niin treenitkin sujui moiteetta. Kuvia en edelleenkään ole saanut. Viikonloppuna voisin pyytää viksua räpsimään! Puhuinkin vaihtelusta, jota toivoisin treeniin ja olen nyt ottanyt käyttöön pudotus-sarjat. Niissä saa lihaksen erinomasesti kulutettua loppuun ja treenistä tulee entistä parempi fiilis :) Suosittelen kokeilemaan! Vaihtelin myös vähän treeni järjestystä ja sen sellaista =) Kesäksi ois kyllä jees saada nuo vatsalihakset näkyviin, joten olen ajatellut ihan omaa rääkkiä vatsoille mitäs sanotte? 


Eilen olikin oikeen ihana päivä. Kävin pediatrilla pitkästä pitkästä aikaa ja uutiset oli hyvääkin parempia. Lääkäri kehui kuntoani ja sanoi, että olen selvästi saanut kadottamani lihakset takaisin ja sen paremman elämän =) Olen saanut kysymyksiä kuukautisistani ja voin kertoa, etteivät ne ole palautuneet vieläkään. Nyt kuitenkin lääkäri sanoi kun painoni on täysin normaali ja elän terveellisesti voimme auttaa niitä käynnistymään.  Joten nyt pitäis vaan apteekista hakean 10päivän kuuri ja sitten odotella =) Turvotusta ja mielialanvaihtelua voi olla luvassa, mutta on se myös sen arvoista! 
Päivä jatkui hyvissä tunnelmissa. Kävin ostamassa nälkään subin ja lähdin kiertelemään kauppoja. Kaikkea kivaa taas vaihteeksi tuli ostettua. Pikkumusta mekko, joka sopii ihan arkeenkin. Paitoja pari kappaletta ja sitten ponnariin laitettava koriste. Kaupungilla törmäsin myös ystävääni, jonka kanssa vietinkin sitten loppupäivän. Vikkeäkin käytiin moikkaamassa!
Ilalla mentiin meille istumaan iltaa ja päätettiin juoda loppuun siskoni ja minun avaama viinipullo. Edellisestä errasta oli myös jäänyt keksejä ja juustoja jäljelle, joten niitä maisteltiin ja rupateltiin. Oloni oli niin rentoutunut ja huoleton. Ilta oli kaunis ja juttu riitti kummallakin. Tälläsiä iltoja pitäisi olla ehdottomasti enemmän! 
Tänään sitä pääsi koulusta pitkästä aikaa kahdelta ja viksun kanssa yhdessä salille. Siellä saatiin ojentajat ja rinta pumppiin, vaikka vähän uusien liikkeiden kanssa on hakua. Huomennakin pääse hieman aikaisemmin niin pääsee aikaisin jo nauttimaan näistä ihanista kesäilmoista=) Nyt on ulkoiltava niin paljon kuin suinkaan 
pystyy!
Ei tästä viikosta enää sen enempää kuin nauttikaa kesästä ja hyvästä seurasta =) Niin mä ainakin aijon tehdä!

2 kommenttia:

  1. paljonko painat nyt ? :))

    VastaaPoista
  2. Sinulle on haaste blogissani!

    http://isthissomethingaboutme.blogspot.fi/

    VastaaPoista