maanantai 13. toukokuuta 2013

Viikonlopun touhuiluja!

Hyvää alkanutta viikkoa! Ilmat ne vaan lämpenee ja kesäloma lähenee! Enää 3 viikkoa ja sitten on aika hengähtää hetkeksi kunnes alkaa työt! Ihan mielellään meen töihin ja tienaan omaa rahaa =) Musta on myös kiva, että työssä tarvitaan fyysistä voimaa niin kuntoiltuakin tulee siinä samassa! Kaikki hyöty irti eiks vaa?

 Lauantaina  sisko ja hänen lapsoset oli meillä kylässä eli voin sanoa, että vilskettä riitti kerrakseen! Aamusta kerkesin kuitenkin treenaamaan leveitä selkälihaksia ja olkapäitä. Olen nyt tullut siihen tulokseen, että treeniohjelmani tarvitsee uudistusta ja vähän tuunailinkin sitä. Silti olen koukussa moniin liikkeisiin, enkä tahtoisi luopua niistä. Pelkään kai, etteivät uudet liikkeet ole yhtä tehokkaita.. 
Otin lauantaina kameran mukaan salille ja yritin napsia kuvia treeneistä, mutta herranjestas ei siitä tullut yhtään mitään! :D Enhköhän mä vielä onnistu joku päivä tässä näin! Kiitos älyttömästi rohkaisevasta kommentista eräälle anonyymille=)
Suoraan sanoen, JÄRKYTTÄVÄÄ MATERIAALIA!

Lauantaina piti kiirettä, joten lounas mukaan salille!
Olen nyt parina päivänä syönyt puuron ja raejuusto sijasta fitnessmuroja ja tuntuu sitlä, että niistä en saa tarpeeksi energiaa treeniin. Huomasin esimerkiksi salilla, että ylätalja tuntui entistä raskaamalta kuin yleensä, vaikka painot liikkuivat samoissa lukemissa. Joten murot syrjään ja kaurapuurolla aamu käyntiin! 

Lauantaina oli lupa herkutella kun sisko toi pullon viiniä, suolakeksejä ja erilaisa juustoja mukanaan. Ai, että oli hyvää! Maistoin myös pari palaa Exelancen tummaa-mansikkasuklaata. Parasta suklaata mitä olen vähään aikaan maistanut=)
Sunnuntainhan oli äitienpäivä, joten mentiin koko porukalla katsomaan mummia Hakunilaan. Tein perjantaina äidille kevyen rahka kakun, sillä äidillä on edelleen painonpudotus käynissä! Hurjasti on karissut kiloja ja äiti on nuorentunut useita vuosia=) HYVÄ ÄITI! Lisäksi ostin äidille myös pari uutta paitaa kun kerran vaatteet istuu niin hyvin!
Vasemalla äiti ennen ja oikealla äiskä nykyään!
Ei malttanut amanda odottaa prinsessakakun maitamista =)
Siinä se viikonloppu sitten menikin :) Kirjoittelen sitten myöhemmin tämän viikon tapahtumista!


1 kommentti:

  1. Oot ihan mielettömän kaunis!♥ :o

    http://lemondeselonleni.blogspot.fi/

    VastaaPoista