perjantai 28. kesäkuuta 2013

Aika kuluu tehdessä

Enää yksi työpäivä tällä viikolla ja sitten on taas yksi viikko putkessa! Töissä meillä on ihan superhyvä ilmapiiri ja siksipä töissä on kivaakin ja aika sujahtaa nopeasti. Kaikkea on kerennyt tekemään vaikka töitä on ollutkin.
Keskiviikkona vietin lepopäivää salilta ja menin suoraan töiden jälkeen ottamaan päikkärit auringon alle. Vaikka olikin niiiiin kuuma silmät menivät väkisin kiinni ja uni tulla tupsahti. Onneksi en palanut kuitenkaa=) Vähän harmittaa kun aurinkoon ei aina kerkeä kun se parhaiten paistaa :/ Välillä sitä saa otettua tossa omalla partsillakin!
Kuvat tiistailta hauis-ojentajatreenistä! Makee on ilme!
Torstaina olin töissä seitsemästä kolmeen ja töiden jälkeen suunnitelmissa oli takareisi ja selkäreeni. Meinas mennä suunnitelmat pieleen koska rauttiksella oli ollut aamupäivästä sähkökatko ja sali pistettiin hetkeksi kiinni. Päätin kuitenki käydä tsekkaamassa ja aukihan se oli ja hyvät treenit tuli vedettyä =) Palauttavana kokeilin maxim 54% protein patukkaa ;) 
Tänään sainkin nukkua pitkään kun ollut kiire minnekkään! Rauhassa sain nauttia aamupalaa ja katsoa telkkua. Salille oli kuitenkin suunnitelmissa mennä treenailemaan, mutta en antanut senkään hoputella. Sinne menen sitten kun on fiilistä =) Väsäilin itselleni lounaaksi gourmet tonnikalasalaatin. Naminami! Siihen pistin aurinkokuivattuja tomaatteja yrttiöljyssä, fetajuustoa, erilaisia simeniä ja pähkinöitä ja kaveriksi pari palaa ruisleipää, jonka päällä oli yrttituorejuustoa! 
Kun koirat oli viety päiväkävelylle niin mäpän pinkasin sinne salille! Energiaa oli hyvin pulkassa kun nukuttua oli tullut jonkin verran! Salilla lemppari treeni odotteli eli olkapäät ja rinnus vuorossaan. Vihdoin ja viimein voinkin siirtyä käsipainoista tankoon penkkipunneruksessa, sillä tänään meni 10kg per käsi ;) Voittaja fiilis! 
Treenin jälkeen palauttavat naamaan ja käppäilemään torille ostamaan 5kg laatikko mansikoita! Siitä pitäs riittää hetkeks iltapala rahkaan kuin sitten suupaloiksikin =) 
Vihdoin 20kg rinnoilla ylös!
Banaaania nassuun!
Huomenna taas duuniin ja sitten viettämään viikonloppua =) saa nähdä mitä kivaa keksis! Toivottavasti vikke kerkeisin nähdä pitkästä aikaa. Nykyään kun kummatkin ahertaa kaupassa ei meinaa aika riittää toistemme näkemiseen :/ Hyviä viikonloppuja vielä kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti