lauantai 15. kesäkuuta 2013

Ansaittu lepo!

Heiips! Eka työviikko takana ja olen kyllä aivan poikki. En tiedä miten se työ niin uuvuttavaa on, mutta kyllä se pistää väsyttämään. Vaikea saada nukutuksikaan kun alku jännitystä edelleen ilmassa. Kaipa tää tästä viikko viikolta paranee =) 

Tänään sitä vietetään ensimmäistä totaali lepopäivää. Ei salia, ei töitä eikä mitään muutakaan erityistä. Ehkä saatan nähdä paria ystävää ellei sänky ja telkkari vie voittoa =D! Vaikka olisin saanutkin nukkua pitkään niin enköhän mä kahdeksalta ollu jo ylhäällä. Nyt olen vaan löhönnyt ja katsonut netistä tatuointistudio Helsink:iä. Kauhea himo itselläkin ottaa tatuointi ja jos sellaisen otan niin varmasti täällä Katajanokalla tuossa studiossa! 
Eilen sitä oli vapaata töistä, joten salille mars! Nyt joutuu vähn sumblimaan salipäivien, työpäivien ja ihan vapaan ajan kanssa, jotta kaikille riittäisi oma aikansa. Aluksi mun piti olla 15tuntinen työntkijä, mutta sain tunteja puolet lisää, joten tiukille menee. Mutta onneksi siitä saa enempi taskurahaa :) 

Mutta juu eilen treenasin etureidet,pohkeet ja olkapäät samassa treenissä. Alotin etureisillä ja pohkeilla ja vasta loppuun olkapääpumppi. Olen luopunut täysin ojennuksista ja koukistuksista jalkatreeneissä ja korvannut ne tehokkailla kyykyillä. Eilen oli vuorossa siis etukyykky. Olen hieman aristanut liikettä sillä tangon pitäminen edessä on itselleni haastavaa, mutta eilen onnistuin jes! Tähän menessä olen tehnyt saman, mutta käsipainoilla. 
Etureidet/pohkeet/olkapäät

- askelkyykyt 4x20 10kg per käsi
- etukyykky läm. 2x20 10kg,15kg varsinainen 3x12 20kg
- pohkeet 3x12 110kg
- jalkaprässi jalat kapealla läm. 1x20 110kg 1x15 110kg, var. 3x10-12  120kg
- pystypunnerrus läm. 1x15 5kg per. käsi, var. 3x12 6kg per käsi
- vipunostot sivuille läm. 1x20 3kg per käsi, var. 3x10 + kädet koukussa 5    4kg
- naruveto leukaan läm. 1x15 12,5kg, var. 3x12 15kg
- pystysoutu taljassa 3x12 12,5kg

Kävin eilen ennen treeniä laitattamassa itselleni ripsienpidennykset taas jälleen :D Ihan hurjan pitkät tuli, vaikka ajattelin niitä lyhyemmiksi. Seuraavassa huolossa kyllä pyydän lyhyempiä! Kestää vähän aikaa taas tottua ripsien tavoille :D eli ei silmienhierontaa tai lotraamista suihkussa. Pakko kyllä sanoa, että tulee nää kyllä helpottamaa arkea kun töitäkin on aikaisin aamusta. Ei tarvii kun tukka ponnarille, vaatteet päälle ja menoks! 
Salin jälkeen kävin vielä ostamassa 2kg laatikon mansikoita ja eilen ilalla sitten sain laittaa niistä rutkasti iltapalarahkaan naminami!=) 
Leppoisaa viikonloppua kaikille, muistakaa kaikki työssä kävijät huilia tarpeeksi!

2 kommenttia:

  1. moi, pakko kysyä, että teetkö etukyykyt siis tangon painon lisäks 20kg vai tanko ja lisäpainot yhteensä 20kg? oot hurjan kaunis ja vitsi, niin ahkera! muista levätä kunnolla aina kun saat mahollisuuden!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu eli teen etukyykyn sellaisella "bodypump" tangolla eli siihen lappaan sen 20kg painoja, itse tanko ei varmaan paina kiloa enempää :D kiva kun kysyit ja kiitos muutenkin=) Levättyäkkin on saanut kunnolla!

      Poista