maanantai 24. kesäkuuta 2013

Juhannuksesta arkeen!

Moips! Toivottavasti kaikkien juhannus meni hyvin ja maltillisesti ilman mitään suuria vahinkoja =) Omani meni hyvin, vaikka pieniä mutkiakin oli matkassa. Vietin juhannuksen ystävieni kanssa ja näin vikkeä sillon tällön. Vähän harmitti, että emme viken kanssa viettäneet sitä yhdessä, sillä viime näkemästämme oli jo ainaki 2 viikkoa :( Juhannuksena tuli kierreltyä paikasta toiseen, keskustasta kaivariin katsomaan kokkoa ja kaivarista alppipuistoon vaan istuskelemaan iltaa. Ei omaan juhannukseen mitää erikoisempaa kuulunut, hyvää seuraa, juomaa ja mieltä!
Ennen juhannusta kävin korjauttamassa ripseni. Käyn nykyään tuolla Kampin takana studio beauty chealseassa laitattamassa ripseni ja heillä on käytäntönä viikon takuu ripsille. Omiani oli lähteny viikon sisällä muutamia johtun luultavasti levottomasta uni tyylistäni :D Joten vähän lisäiltiin ripsiä! Nyt pystynyt vallanmainiosti ja olen ollu huippu tyytyväinen =)
Äiskä teki tuorejuustolla täytettyjä broilerin rintafileitä, jotka oli kääritty pekoniin! Ette usko kuinka hyvää se oli nam!

Sellaisiakin uutisia, että meilken 2 vuoden jälkeen minulla alkoi jälleen kuukautiset ja voi kuinka olinkaa unohtanut nämä kivut! No mutta olen hyvin iloinen niiden paluusta =) toivotaan että jatkuvat pian säännöllisinä!
Töitä riittää niin Alepassa kuin salilla. Kassa ei aiheuta enää suuria vaikeuksia ja alkaa pikku hiljaa jännityskin kaikota töihin menessä. Huomenna vapaata kun viimeiset 2 päivää olen ollut ahertamassa. Eli huomenna olisi luvassa ojentaja/hauis treeniä ja toivon mukaan auringon ottoa jos sää sallii ;) 

Nauttikaas taas vaihteeksi noista aurinkoisista ilmoista =) Harvoin meillä täällä suomessa niitä on !

4 kommenttia:

 1. Heippa, mulla olis kysymys siitä hormonihoidosta joka sulla on käynnissä :) Mitä hormonilääkkeitä syöt(MIKÄ MERKKI) ja miten sait niitä ja mistä?:) kiitos jo etukäteen<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei minulta kysyttiinki jo aikaisemmin en vaa ole kerennyt vastaamaan :D eli sain lääkkeen (Primolun nor 10mg), koska olin ollut noin puoli vuotta jo normaalipainossa eikä kuukautisia kuulunut. Lääkkeen saa ainoastaan reseptillä. Lääke lisää kehoon keltarauhashormonia ja näin auttaa kuukautisia käynnitymään =)

   Poista
 2. Kiitos paljon vastauksesta!! :) Eli pitääkö siis ensin varata aika lääkärille joka kirjoittaa reseptin? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luulen, että lääkäri haluaa tietää koko taustasi ja sen perusteella vasta kirjoittaa. Yleensä resepti kirjoitetaan tutun lääkärin vastaanotolla. Muistathan, että tämä lääke ei tuo kuukautisia takaisin ellei oma hormonitoiminta ole parempaan päin.

   Poista