tiistai 4. kesäkuuta 2013

Kauan odotettu kesä!

Hyvää kesää ja keskiviikkoa teille lukijat! Taaskin päässyt pieni tauko tässä tulemaan kun on vaan nauttinut kauniista päivistä ja touhunnut kaikkea muuta. Koulu loppui jo torstaina, mutta lauantaina juhlittiin sitte päättäreitä normaaliin tapaan =) Sain myös kutsun viken serkun ylppäreihin, joten sielläkin tuli käytyä.

Kesäloma alkoi pienessä päänsäryssä, mutta se ei estänyt auringonottoa heti aamusta! Viken kanssa mentiin meidän lähi rantsuun sunnuntaina ja sitten vikke keksikin, että lähtisin hänen kyydissää Hyvinkäälle yöksi ja näin me tehtiin! Lähdettiin siinä kolmen pintaan niin perilläkin kerkesi vielä päivä auringosta nauttia ja väriäkin sai pintaan. Olen joskus kuullut, että enää 4 jälkeen auringossa ei ruskettuisi, mutta omasta mielestäni se on pötypuhetta. Kyllä muuten ruskettuu! Yks päivä otin noin tunnin 5 aikaan aurinkoa ja heti tuli pieni raja biksuista. Eli jos päivästä jää aikaa neljän aikaan niin ehdottomasti kannattaa ottaa vielä siitä kaikki irti!

No, mutta illalla mentiin viken kanssa vielä ranalle kahlaamaan ja ostamaan jädet ja sitten päivä alkoikin olla siinä =) Aamulla startattiin taas aurinkoon ja sitten yhdessä salille. Vaikka nyt onkin loma niin sali rytmi pysyy samana. 4 kertaa viikossa treenejä ja ehkäpä lisäksi vähän aerobista. Kesällä on niin ihana kävellä paikasta toiseen ja käydä lenkillä. Minusta kesäpäivistä täytyy nauttia ulkosalla, sillä kesä kestää meillä noin 3 kuukautta ja sitten onkin taas vilpoisaa! Ylös, ulos ja lenkille!

Nyt istuskelen tässä ja siemailen kaffetta toivoen, että aurinko tulee pilvestä ja pääsis taas aurinkoon köllöttelemään! Ilalla sitten onkin luvassa hyvää ruokaa ja parasta seuraa viken kanssa ravintola Lyonissa!

Kesäistä keskiviikkoa vielä kerran!;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti