perjantai 7. kesäkuuta 2013

Laiha vai terve ?

Selailin tietokoneella olevia kuviani ja joku pari kuukautta sitten saamani valkokuvat sairauteni alkuajoilta pisti silmääni ja ajattelin tehdä pari kuva kollaasia ennen ja jälkeen tyyliin. Tässä nyt muutamia! Varoitus kuvat ovat aika karuja..
 Rimppakintut on saanut voimaa ja vatsaankin tullut lihasta ja vähän sitä mitä siinä kuuluukin olla, eikä enää mikään vauvan pomppomasu! 
Luisevan selkärangan tilalla on nykyään lihasta ja kiinteää ihoa!
Käsiin on tullut tuplasti voimaa ja luidenympärille lihasta! Olkapäät saanyt pyöreyttä ja solisluut näkyvt terveellä tavalla eivätkä törrötä kuin luurangolla.
Kropan mittasuhteet ovat normaalit ja hymykin aitoa iloa!
Kasvotkin ovat saanet tervettä pyöreyttä ja elinvoimaa eivätkä enää näytä aivan kuihtuneilta ja väsyneiltä kavoilta.
En tiedä mitä oikeasti olen ajatellut kun halusin näyttää laihalta? Olen ollut täysin sokea, mutta onneksi näkö on palautunut ja tiedän mikä on kaunista ja mikä ei. Terve ihminen ei voi näyttää rumalta, sillä sisäinen kauneus näkyy myös ulospäin! Hoikka voit olla olessasi kaunis, mutta liian laihana olemuskin näyttää sairaalta. Lihaksia, ruokaa, liikuntaa, naurua, hymyä ja hyvää seuraa, siitä mä nautin! Laihuus, syömättömyys, suru, tuska ja yksinäisyys sitä en kellekkään toivoisi!

14 kommenttia:

 1. Olet tosiaan ollut aika ruipelo, terve on ehdottomasti parempi! :)

  VastaaPoista
 2. Olet niin tuhannesti kauniimman näköinen nyt ! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Amanda =) arvostan sanojasi kovasti!

   Poista
 3. Ihana olet! <3 Kaunis ja lihaksikas. :) Paluuta entiseen ei varmasti enää ole! ;) Olet tehnyt suuren taistelun terveytesi puolesta ja bonuksena olet saanut upean kropan! Vou!

  Hei, kyselin joskus aijemmin, jos laittaisit niiden kaurakeksien (jossa käytit pilttiä) ohjeen tänne esille?! Onnistuisiko? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos taas kerran =) Osaat sitten piristää niin kummasti! Ja tottakai voin laittaa :) heti seuraavaan postaukseen ;)

   Poista
 4. en jotenkin saa sanotuksi, miten surkealta näytit ennen. jotenkin.. peilikuvalta. pelkältä teeskentelyltä ja huijaukselta, ihan kuin pahviseinä joka hetkenä minä hyvänsä voi kaatua ja paljastaa todellisen olemuksensa. nyt olet aito; oikeasti siinä, etkä pelkällä kehollasi.
  se tässä eniten pisti silmään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sä oot niin runollinen =) Tuli niin hyvä mieli sanomisitasi. Tuollaisia ihmisiä kaivataan enemmän tähän maailmaan!=)KIITOS!

   Poista
 5. Mun mielestä et oo edelleenkää mitenkää terve.. Anoreksia on vaihtunu saliaddiktioon ja syöt vaa kevyttuotteita.. Oot tosi hyvin toipunu ja oot tuhannesti kauniimpi! Mutta silti oon sitä mieltä, ettei sun kannattais hehkuttaa liikaa vielä terveyttäsi! Jään anonyymiksi, koska oletan, ettei mun mielipide pahemmin vielä vaikuta, ehkä kiität myöhemmin, kun olet taas terveempi, että tämä kommentti avarsi edes hieman! :) Onnea elämään ja toivon, että saat hormoonisikin luonnollisesti toimimaan pian!! :) <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heips! Kommenttisi tuntui hieman loukkaavalta, sillä terve olen, mutta en voi väittää etteikö sairaus päässäni kummittele. Olihan tuo rankka kokemus kaikinpuolin. Kyllä käytän kevyt tuotteita silloin tällöin, mutta sama pätee herkkuihin ja sen sellaisiin. Kiitos kuitenki mielipiteestäsi, mutta minusta mulla on oikeus hehkuttaa terveyttäni sillä olen voittanut niinkin suuren sairauden ja elän tässä ja nyt hyvissä mielin ja saanut kroppani takaisin. Lisäksi haluan jakaa sairauden voittamisen muille siitä kärsiville, jotta hekin tietävät, että voivat onnistua! Arvostan silti kommenttiasi!

   Poista
  2. Tarkoitus ei ollut loukata, vain avata silmät, ettet ehkä ole vielä terve ja ettet antaisi väärää kuvaa myöskään terveille, saati sitten vielä anoreksiasta yms syömishäiriöstä vielä toipuville! Syöt vain enemmän (enimmäkseen keinoprotskua), kuin silloin kun olit anoreksian pahimmilla laihdutuksilla, silloin kun menetit kaveritkin.. Mutta kauniimpi olet ehdottomasti nykyään! Vaikka olisit millä hiuksilla nyt, naama on ehdottomasti parempi! Vartalosta ja vartalonkuvasta en välttämättä sanoisi vielä samaa.. Mutta edelleen onnea tulevalle ja toivon todella, että saat hormoonitoimintasi normalisoitumaan, kun niin lapsirakaskin olet :) ja luin noita koulutusjuttujakin ja mun mielestä voisit olla lähihoitaja ja sivutyönä mitä haluat, niin pysyt terveenä ja tasapainoisena ja hyvänä esimerkkinä potilaille yms!

   Poista
  3. Hei Sara! Valitettavasti joudun sanomaan että olen samoilla linjoilla edellisen anonyymin kanssa. Pakkomielteen vaihtaminen toiseen ei ole se mitä itse kutsuisin paranemiseksi.

   On toki kehollesi terveellisempää treenata ja syödä, kuin kuihduttaa itseään, mutta tämä "fitness"-elämäntapa syömisineen ja tavoitteellisine salitreeneineen ei oikein anna kuvaa terveestä suhtautumisesta omaan kehoon. Sinunkin taustallasi tässä paistaa vain aika vahvasti ojasta allikkoon-kuvio, hypätään sujuvasi anoreksiasta ortoreksiaan ja ulkopuolelle kaikki näyttää olevan paremmin kuin hyvin. Itsensä vai muiden huijaamista?

   On toki hienoa että voit nykyään paljon paremmin! Toivoisin kuitenkin että opit hyväksymään itsesi ja hölläämään vähän suorittamista, olet ihanan oloinen tyttö. Kaikkea hyvää sinulle!

   Poista
 6. whοah thiѕ blog is excellent i гeally likе reaԁing уour pοѕtѕ.
  Ѕtay up the good work! You гeсognize,
  lotѕ of persons are hunting arounԁ foг thіs info, you could аid them gгeatly.


  Reνiеw mу wеb blog näsplaѕtik
  *gotxt.us*

  VastaaPoista