torstai 20. kesäkuuta 2013

Oppimisen ilo!

Heii!
Vietän tässä juuri toista vapaa päivää töistä, mutta huomenna olisi palattava alepan kassalle. Aloitin maanantaina kassaharjoittelun ja voi juku olin ihan paniikissa kun tuli ensimmäinen asiakas. Vaikka minulle kerrottiin mitä pitää tehdä ja näin, mutta silti alkukankeus näkyi työskentelyssäni. Olin aika epävarma ja huusin lähes aina apua! :D Mutta toisena päivänä käteni muistivat perustilanteista vähän haasvavimpiin ja työnteko sujui mukavemmin =) On se niin kivaa oppia uutta!
Maanantaina pääsin niin aikaisin töistä, joten aikaa ja energiaa riitti salillekkin. Siellä tein puolestaan ojentaja/hauistreenin. Ai, että sain hyvän tuntuman kumpaankin lihakseen. Tällä kertaa tein sarjoja vuorotellen kummankin lihasryhmän kanssa; ensin ojentajia, sitten hauista ja taas ojentajia ja tätä rataa. Tein myös supersarjoja ja pudotussarjoja saman aikaisesti. Hyvin toimi!

Hauis/ojentaja

- Sivuttaiset vatsalihakset kahvakuulalla 3x15
- Ranskalainen punnerrus läm. 20x 10kg 15x 12,4kg, var 3x8-10 14,8kg
- Hauiskääntö tangolla pudotussarjoina 10,10x4 19,4kg 14,8kg (viimeisen sarjan tein 17,2kg 14,4kg)
- Dippi laitteessa 20kg avustus 3x12
- Ojentajat ja Hauiskääntö taljassa super- sekä pudotussarjoina hauis 10,12,15 12,5kg 10kg 7,5kg x3 ojentajat 12,15,15 15kg 12,5kg 10kg x3
- Hauiskääntö ristikkäistaljassa läm. 20x 20kg, var 12x3 25kg
eteenpäin mennään!
Semmone reeni maanantaina! Tiistaina vietin lepopäivää ja eilen olinkin taas salilla rehkimässä. Vuorossa oli takareidet, pakarat ja leveät selkälihakset. Meni pitkään kunnes takareidet palautuivat täysin ja vielä eilenkin tuntui pientä jomotusta liikkeitä tehdessä. Treenin lopuksi oli pakko mennä venyttämään takareittä venytyslaitteeseen. Ai, että tuntui mahtavalta saada kunnon venytys! Pitää kuitenkin olla tarkkana ettei venytä liikaa ja liian kauan lihaksia treenin jälkeen, koska lihakset revähtäminen saati repeäminen on tällöin mahdollista. 2 tuntia treenin jälkeen on oivallista venytellä kunnolla ;)!

Mitäs muuta eiliseen.. noh kun kerran vapaapäivää vietettiin ja aurinko paistoi, mikäs sen parempaa kuin kiiruhtaa auringon alle makoilemaan =) Kai sitä vähän väriä tuli vaikka aika lyhyen aikaa siellä pystyi olemaan kunnes aurinko meni pilveen :( Onneksi juhanukseksi on luvattu ihanaa säätä! 
Juhannusta oikeestaan vietän ekaa kertaa elämässäni, joten saa nähdä mitä tapahtuu =)
Pientä naposteltavaa! Ruis nachoja, pähkinöitä ja kuivattujahedelmiä =)
Kävin eilen myös pikku ostoksilla ja löysin itselleni kolmet uudet urheiluliivit sekä urheilushortsit. Oli hyvä treenaa kun ei ollut nihkeä olo jaloilla! Tänään jälleen salille ja vuorossa olkapäät ja rinta. Treenin jälkeen toivon mukaan raflaan syömään ja sitten kotiin koisimaan, jotta aamulla on virkeänä töissä ja ilalla jak
saa juhlia!
Hyvää kesäistä juhannusta teille myös! =) 

2 kommenttia:

  1. voi vitsit, että oon kateellinen tosta sun treenaamisen tahdista ! :D ja upea kroppa täytyy myöntää ! :)

    VastaaPoista
  2. Komppaan Amandaa! Kroppasi on aivan mahtava... Ja kivoja vaatteita oot löytänyt.
    Hyvää juhannusta minunkin puolestani! ;)

    VastaaPoista