sunnuntai 28. heinäkuuta 2013

Kesä loppuu!

Kesäloma tekee loppuaan pikku hiljaa. Ensiviikolla vaihtuu jo elokuu ja opiskelut jatkuu.. Pakko myöntää ettei huvittaisi ollenkaan palata koulun penkille, sillä viihdyn töissä erinomaisesti. Olen alkanut miettimään, ettei lähihoitajan ala ehkä olekkaan mua varten. Täytyy katsoa nyt miten opiskelut taas lähtee käyntiin.
Sininen paita löytyi Gina Tricotin alemyynnistä 5euroa!
Kesä on mennyt kyllä kamalan nopeasti, eikä sit edes ole oikeen tajunnut. Viime viikoilla on riittänyt puuhaa. Vietimme viken luona pikkuset pippalot jotka sujui ihan mukavasti =) Juhlimisten jälkeen jäin hyvinkäälle vielä yhdeksi päiväksi viken kanssa kaksin ja ai että se oli ihanaa. Odotan sitä päivää niin kovasti kun saan viettää jokaisen  yön viken kanssa meidän omassa kodissa! 

Kurkkukivun vuoksi olen juonut päivässä melkeinpä 10 kuppia teetä. Ai että se on namia ja auttaa välittömästi kurrkukipuun, varsinkin piparminttu tee tupla hunajalla!
Ensimmäinen palkkakin on päässyt kovaan käyttöön. Olin niin pitkään ostamatta mitään ja nyt kun rahaa tuli niin ostoslista vain venyy ja venyy! Koko ajan muistan jonkun pienen asian joka puuttuu ja niin se raha vaan häviää. Olen kuitenki melko maltillinen ja tarkka siitä mitä ostan, joten ei tässä mitää huolta kuitenkaa ole =) 
Ostoksia ostoksia.. Paita ja shortsit Kapphalin alemyynneistä! Yhteensä nuo ja yksi toinen paita 14 euroa!
Tilasin myös uudet pidennykset, joiden luulin olevan saman sävyiset aikaisempien kanssa, mutta olivatkin huomattavasti tummemmat. Ei se mitään, niillä saa kivoja raitoja ja ehkä pieni värin vaihtelu tähän tukkaan tekisi hyvää..?:)
Treenitkin kulkee hyvällä malillaan, paitsi tänään päätin jättää salit välistä pienen nuhaisuuden vuoksi. Ei kannata puolivointisena mennä ahertamaan. Jos huomenna olo oisi hiukka parempi niin huomenna aamusta ojentajia ja hauista pumppailemaan. Vaikka nyt onkin pientä flunssaa ja kurkku kipua päätin ottaa vastaa eilen tarjotun sunnuntain iltavuoron. Onneksi se on vain kassavuoro niin ei tarvitse sen enempää raataa =)

Nyt olisi siis vuorossa 4 päivän työputki ja sitten kolmen päivän vapaa =) Oh jeah! Pääsemme viken kanssa pitkään odotetulle reisulle Jyväskylään hänen isovanhemmilleen. Olen niin inoissan reissusta, koska olemme suunnitelleet sitä jo niiin kaua ja olen varma, että siitä tulee mahtavaa! Kaikkea kivaa tiedossa! Toivottavasti nyt vaan tämä kauhea pöpö tlähtis pois ja olo oisi virkeämpi ! 

Hyviä viimeisiä lomaviikkoja kaikille ja paranemisia niille, jotka ovat kesä flunsassa! =)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti