lauantai 13. heinäkuuta 2013

Niitä ja näitä kuvia

 Heelou! Ei oo paljoa mitään kerrottavaa, joten pari kuvaa kertoisi paremmin kuin pitkät selitykset. 
 Torstaina oli vuorossa jalkapäivä ja huh hei sai kintut taas kyytiä. Vähä aika sitten jaoin jalat kahteen eri päivään, mutta pakko myöntää, että enemmän saan irti treenistä kun koko alaosasto treenataan samassa treenissä samana päivänä. Treenin jälkeen täytyy olla lähes kevelykyvytön!
 Puurot on näin kesän aikaan vahtunut täysjyväleipää tai uutena suosikkina karjalanpiirakoihin leikkeleiden ta juuston kera! Mmm hyvää on ja vaihtelu virkistää. Nyt näin kuumina päivinä on hyvin vaikea aamuisin syödä kuumaa puuroa, joten tämmöne aamupala kelpaa mielihyvin=) Jogurtti itsessään ei ole niin protsku pitoinen, joten pari kolme lusikallista raejuustoa tuo jogurttiin potkua!
 Oisko tiistai päivä töihin lähdössä! Kukkapaidat tosin vaihdettiin mustaan Alepa puseroon!


 Ja taas mikä sen parempaa kuin ruoka treenin jälkeen! Itse grilattua kanaa, uusia pottuja ja raikasta salaattia raejuustolla ja yrttiöljyllä.
 Perjantai vietettiinkin työpäivän jälkeen salilla olkapää treenin ja kapeiden selkälihasten parissa.  Sit eikus kotiin huilimaan!
Iltapalaksi klassikko marjainen rahka ja tällä kertaa pensasmustikoiden kera!
 Torstaina vietin myös vapaa päivää töistä ja illaksi olikin varattu ripsille huoltoaika. Ah ihanaa kun simmut taas näyttävät paremmilta ja oma olokin pirteämpi. Kyllä se ilmettä muuttaa eri tavalla ja helpottaa niin paljon työarkea! 
Tällä viikolla ei enää töitä, joten on nautittava huomisesta kuin viimeisestä päivästä. Maanantaina saapuu ensimmäinen palkka, joten sitä odottelen innolla. Pian pääsee shoppailemaan pitkästä pitkästä aikaa! En edes tiedä mitä upeuksia tuolla kaupoissa oikeen onkaan! Seuraavaksi tiedossa varmaankin postaus kaiken maailman löydöistäni!

Hyvää lauantai iltaa ja toivottavasti yhtä aurinkoista sunnuntaita !=)

6 kommenttia:

 1. Sulla on niin upea kroppa, en kestä !!! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No höpsis! Mutta kiitos paljon! kyllä oot sinäki niin upean näkönen=)<3

   Poista
 2. Heippa! Minulle määrättiin primolut nor 10 tabletit kuukautisten käynnistämiseksi! Olen joskus lukenut että olet käyttänyt kyseisiä tabletteja, ja olisi kiva tietää että kuinka nopeasti sinulla alkoivat kuukautiset sen jälkeen kun olit syönyt niitä 10 päivää putkeen.. eli montako päivää odotit että kuukautiset alkavat.? :) Ja koska seuraava tabletti liuska tulee aloittaa? Minä söin tänään kymmenennen tabletin ja olisi kiva tietää kuinka kauan joutuu odottamaan että kuukautiset mahd. alkavat :)? KIITOS! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. heips! Juu elikkäs itse odottelin 4 päivää kuurin syötyäni ja sitten alkoivat itsekseen=) kestivät vähän yli viikon ja nyt odottelen seuraavia, jos ei kuulu niin uusi kuuri tulee aloittaa kolmen kuukauden kuluttua viime kuurista =) Ei kannata lannistua jos kuukautiset eivät käynnisty ensimmäisen kuurin jälkeen toista kertaa itsekseen. Se on keholle suuri projekti ! Olen iloinen puolestasi, nyt vain odottelet niin pian ne alkavat =)!

   Poista
  2. Kiitos niin paljon kun vaivaudut vastaamaan :)!!! Noniin, eli odottelen nyt neljä päivää :) Toivottavasti alkavat, en toivo mitään niin paljon tällähetkellä! Jos vielä saan vaivata, niin menihän se niin, että syön siis (olen syönyt nyt ) kymmenen tablettia (1 päivässä) ja sen jälkeen (eli nyt) odotan neljä päivää että ne alkavat. sitten kun ne loppuvat, niin kauanko minun täytyy odottaa että aloitan toisen kymmenen tabletin kuurin ? :)

   Poista
  3. Juu ei mitään! Mielellänihän mä vastasin =) Mutta siis nyt odotat 4 pävää, jotta alkavat ja sitten kun kuukautiset päättyvät odotat seuraavia kuukautisia ensikuussa. Jos alkavat älä ota enää yhtäkään kuuria! Mutta jos eivät käynnisty aloita uusi kuuri 3 kuukauden kuluttua viime kuurista.

   Poista