maanantai 8. heinäkuuta 2013

Pitkän tauon jälkeen täällä taas

Heii! Heti ensimmäiseksi kauheat pahoittelut pitkästä tauosta, joka tässä on päässyt tapahtumaan. On ollut paljon menoja ja silloin kun niitä ei ole sitä tahtoo vaan olla tekemättä mitään. Mutta nyt on juuri sopiva hetki kertoa kuulumiset.
Ei mitään erikoista arjestani poikkeavaa ole tapahtunut kuin kyläily Hyvinkäällä päin. Viime keskiviikkona pääsin kolmelta töistä ja seuraava päivä oli vapaata, joten oli oiva tilaisuus poiketa Viksun luona. Viken luo on aina ihana saapua kun tietää, että siellä saa rentoutua täysin ja aina on jotain kivaa tekemistä yhdessä. Olisi se sitten sohvalla löhöämistä tai salilla punnertamista. Pääasia, että voidaan olla yhdessä. No kumpaakin tuli niinä päivinä puuhattua. Käytiin Hyvinkään kaupungin salilla ja sen jälkeen rannalla uimassa. Eväät käytiin nappaamassa ABC.n alepasta! Olen ihan koukussa Makulan patonkeihin. Voi naminami! Perjantaina odottikin kotiin paluu ja iltavuoroon valmistautuminen!


Töissä sitten kivaksi yllätykseksi minut oltiin pistetty iltavastuuseen ja pakko myöntää, että sydän hyppäs kurkkuun sillä sekuntilla! En ollut kuin kerran aikaisemmin illassa ja nyt pitäisi ottaa vastuu koko myymälästä. Jassoo! No lopuksi sitten eräs työkaveri jäi kanssani iltaan myös, että hommat kulkisivat varmasti.
Lauantai iltana sitten vastuu oli yksin mulla ja hyvinhän mä pärjäsin =) Kyltit vaan unohtu pihalle, mutta nekin sain vietyä takavarastoon! 

Kokkailuja! Sovelsin vähän...
Savuporokeitosta tuli maukas kastike kalkkunalle! Kokeilkaa ihmeessä muitekin keittoja kastikkeiksi;)
Töistä treenaamiseen.. Ne sujuu ihan hyvin, paitsi töissä olen ilmeisesti rasittanut rannetta sen verran, että se haittaa paljonkin treenamista. Vaikea tehdä hauis-ojentaja treeniä tai selkää kun rannetta jomottaa. Onneksi äiskä hommas rannetuet, jotka nyt parantavat taas otetta ja treenit sujuu hyyvin. 
Tänään vietän lepopäivää kahden salipäivän jälkeen ja huomenna taas sinne rehkimään. Rehkimisestä tulikin mieleen, että sain töistä tänään pieneksi lahjaksi sykemittarin, jonka ostoa olin suunnitellut jo pitkään. Olin ikionnellinen saadessani tuon =) Huomenna heti käyttöön ellei jo tänä iltana koiria viedessä!

Ei mitään sen kummosempaa, hyvää alkanutta viikkoa kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti