torstai 29. elokuuta 2013

Aikataulut sekaisin = treenit sekaisin

Itse tehtyä dippiä ja porkkanoita =) Mums! 
Tällä viikolla kaikki ei olekkaan mennyt aivan nappiin. Aikataulujen kanssa on pitänyt kiirettä ja pakko sanoa, ettei se kiire vieläkään hellitä. Maanantaina menin suoraan koulusta Satsille ja siellä treenailin aluksi vatsoja ja tämän jälkeen hauista sekä ojentjia. Youtubesta saa ihan älyttömän hyvät vatsalihastreeni ohjeet! Kannattaa vilkasta, laitan tähän pari linkkiä ;) 
Kyllä ne vielä sieltä tulee!

Tiistai aamuksi olin varannut itselleni ajan urheiluhierojalle vihdoin! Ah kyllä oli selkä jumissa, mutta ei se kyllä vieläkään mitenkään vetreä ole. Olen ajatellut käydä nyt säännöllisesti hierojalla lihashuollon parantamiseksi. Hieroja neuvoi, että 3-4 viikon välein olisi suositeltavaa ainaki näin alkuun =) Noh en ollut tietenkään varautunut, että salille ei ole menoa hieronnan jälkeen, joten yksi salipäivä sitten peruuntui. Se pisti koko viikon ohjemat sekaisin. Nyt oli luvassa siispä kaksi lepopäivää putkeen ;/ 
Kokkailin tossa broilerinjauhelihasta lasgnea =) oli muutes tosi hyvää!
Lepo on hyväksi, mutta pisti se harmittamaan kun koulukin loppui aikaisin eikä päässyt hyödyntämään luppoaikaa salille. Noh onneksi päivän pelastus oli Viken tulo meille =) Aluksi kummatkin oli vähän huonolla tuulella, mutta ei me kauaa toisillemme haluta kiukutella, joten loppu päivä meni oikein mukavasti. Käytiin ilalla pitkällä kävelyllä, Vikke osti itselleen yhden Carslbergin ja meikäläinen Novellen sinkkivettä =) 
Keskiviikkonakaan ei salille oikeen kerrenyt kun koulu loppui kolmen aikaan ja töitä oli jo viideltä. Onneksi tuo duuni on kuitenkin sen verran raskasta, että pientä treeniä tulee laatikoita nostellessa ja ravatessa paikasta toiseen! Toimin muuten tutorina tuolla Diakissa ja siksipä oltiin keskiviikkona uusien ykkösten kanssa Mustasaaressa ryhmäyttämässä heitä. Oli muuten aivan loistava päivä, mutta liika aurinko on liikaa. Tuli pää hieman kipeäksi ja kunnon väsymys. Parasta oli ehkä siellä saadut jättimäiset korvapuustit! Nam!
Tänään vihdoin ja viimein pääsin treenailemaan ja hyvän treenin vedinkin. Tällä kertaa treenasin samalla leveät sekä kapeat selkälihakset. Yleensä treenan selän kaksi kertaa viikossa, sillä se on yksi lihasrymistä johon tahdon panostaa, mutta juuri aikatulujen takia oli pakko tehdä näin. Enkä kadu ollenkaan saatiinpahan selkä kunnolla loppuun ja näpitkin samalla hajalle :D
Huomenna ajattelin treenailla ainoastaan vatsaa ja olkapäitä.. hmm saa nähdä miten sujuu ;) Salin jälkeen hetkeksi kotiin ja sitten iltavuoroon! Lautaikin taitaa mennä töitä tehdessä eikä sunnuntainakaan lepoa paljoa ole tarjolla, sillä jalkapäivän aika on jälleen koittanut. Ehkä ensiviikko olisi rennonmpi kenties.. :)
Hyvää viikonloppua! Koittakaa te edes levätä ja nauttia viikonlopusta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti