perjantai 23. elokuuta 2013

Kananmunien voimalla tällä kertaa

Terppa! Kiitos paljon myönteisille ja vastaanottaville kommenteille =) Arvostan niitä! Täytyy heti kertoa, että itselläni on nyt kova drive päällä salin, syömisten ja muutenkin elämän hallinnan suhteen! 
Olen alkanut muuttamaan elämäntapojani uusien tietojen perusteella, jotta saisin lisää uutta motivaatiota elämääni. Ensinnäkin jos haluan tuloksia enemmän on syötävä enemmän ja hieman tarkemmin. Lainasin kirjastosta pari kirjaa, joista olen saanut paljon uutta tietoa ja luultavasti niitä tulen tänne jakamaan hiljalleen =) 

Mutta jos nyt ihan siihen arkeen.. Keskiviikkona vietin siis ansaittua lepoa ja se menikin Viken seurassa olessa ja jutustelessa. Sinä päivänä ruokavalion protskut tuli enimäkkeen munaproteiinista :D Kaikilla kolmella suurella aterialla oli kananmunaa.. Enkä ollut siiis mitenkään suunnitellu moista. Aamupalalla karjalanpiirakoita kananmunan, juuston ja kinkun kera, lounaalla pinaattikeittoa ja kananmunaa ja ilalla vielä päivälliseksi lohta uusienperunoiden ja kananmunien kera.. Kananmunien määrä päivässä voisi olla vaikka kymmenen kunhan ei jokaisen munan keltuaista pistä suuhunsa. Parin muna keltuainen on minusta oivallinen määrä =) 
Torstaina sitä taas vietettiin aikaa Satsilla ja vuorossaan kapeat selkälihakset ja olkapäät. Itse tykkään treenat a kapeita enemmän kuin leveitä, en tiiä miksi ja toinen suosikkini on myös olkapäät. Olkapäihin saa niin helposti kunnon poltteen, mutta varovainen täytyy kuitenkin olla. Sen verran herkkä lihasryhmä kyseessä. Mielummin vähemmän toistoja, mutta täysin puhtaalla tekniikalla ;)
Tänään taas lepoa ja lepoa, mutta ei sitä arvokasta vapaapäivää voi nukkumiselle menettää! Kuulin kaverilta koulussa, että Stadiumissa on juoksupuku trikoineen ja takkeineen hurjassa alenuksessa 39.90, joten sinne mars koulun jälkeen! Ihan huippu hyvä lenkki asu koirien vientiin kuin ihan salilekkin menoon =) Oikea hinta koko paketille olisi ollut päälle 70euroa. Vielä onnekseni sain viimeisen koon 34 !
Tänään tein kirjanreseptin mukaan fetamunakasta aijjaii naminamii!
Protskua n. 25g
Hiilareita n. 25g
rasvaa n. 18g
Täydellinen ateria treenin jälkeen kuin sitä ennenkin ja lepopäivinä myöskin!
Nämä oranssit ja alla olevassa kuvassa olevat farkut löysinVero Modasta loppuunmyynneistä 4aurolla/kpl! Ihan huippu löytö ja sitäkin paremmat jalassa!
korttia on tullut kyllä vingutettua ripeään tahtiin viime viikoilla. Jokapäivä melkein mukaani tarttuu jonkinlainen uusi paita tai jotakin muuta. Yleensä kuitenkin sellaista mitä tarvitsen =) Ruokaakin kuluu nykyää aivan liikaa! Omapa on vikani kun säännölisesti tahtoo syödä ja saada tuloksia!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti