lauantai 21. syyskuuta 2013

Hyvä työ palkitaan!

Huh Huh heräsin juuri sellaisilta 3 tunnin päiväunilta..:D Pitäs varmaan sanoa iltauniksi. Univelkaa on nyt kyllä kertynyt rutkasti ja siksipä lähes joka päivä jos on mahdollista pyrin nukkumaan päivänokoset. Niinkuin viimeksi puhuinkin lepo on ihan yhtä tärkeää treenin ja ravinnon ohella. 
Kiirettä tosiaan riittää niin koulussa töissä kuin salillakin. Ensiviikolla pitäisi vähän helittää tämä häsellys.Töistä on 4 päivää vapaata, joten aikaa jää muuhun. Pääsee salille ja sen jälkeen viettämään laadukasta vapaa aikaa =) Ens viikolla yritän nukkua yöllä niin päivällä pääsen touhuaam jotankin muuta kuin vetelemään hirsiä :p
Pitkästä aikaa lempparia, tortillojaaa! Nams!
Töissä sattuu ja tapahtuu.. Mustelmia joka viikko :/
Voi vitsit tällä viikolla meillä oli duunissa sellainen koulutuspäivä. Se oli  kyllä kaikinpuolin antoisa päivä ja sieltä sain uudenlaista morivaatiota töihin. Nyt sitä haluaan pistää parastaan kaikessa mitä tuolla touhuaa. Lisäksi siinä päivässä oli parasta ilmainen ruokatarjoilu ;) Alkuun oli meheviä patonkeja teen tai kahvin kanssa, suklaapatukatkin saatiin ja lopussa oli vielä kunnon päivällinen herkullisen jälkiruoan kera. Se päivä tosiaan bulkattiin. En ole pitkään aikaan syönyt itseäni niin ähkyksi kuin silloin :D Hyvää oli kertakaikkiaan!
Täyty ihan leipova töihin mahtavalle työporukalle macarpone puolukka piirakka =) Oli hyvää vaikka itse sanonki!
Kaiken huipuksi oltiin kolmen parhaan Alepan joukossa ja voitettiin leffaliput koko porukalle =) Nyt toivoisi pääsevänsä pitkästä aikaa leffaa Viken kanssa, sillä meidän yhteinen aika on käynyt aika vähiin. Molemmat kun ovat niin kiireisiä. 

Kerroinkin tuolla aikasemmin, että lähdemme tyttöporukan kanssa Prahaan marraskuussa ja nyt saimme vielä toisen päähänpiston. Varasimme jokaselle meistä ajat tatuoijalle! Huisin jännää! Olen pitkään harkinnut tatuointia, mutta tääll suomessa hinta on hyvin korkea ja olen aika ujo.Tuolla prahassa hinta on todella edullinen ja lisäksi nämä tatuoijat vaikuttivat erittäin ammattitaitoisilta =) Ajat on varattu joten se on menoa sit!

Oiskohan ollut viime sunnuntai kun olin tälläisellä cardio ryhmäliikunta tunnilla. Huh Huh kun hikivirtasi ja jalkoja poltteli. Oli tosiaan vähän erilainen jalkapäivä. En jaksanut tehdä kuin prässissä 3 sarjaa ja ojennuksissa sekä koukistuksissa 3 pudotussarjaa per liike. Tykkäsin kyllä kuitenkin kovasti rääkistä. 
Eilen olin myös toisten rääkättävä crosstrainingissä ja se vasta tappoa olikin, mutta samalla siitä fiiliksestä nautti. Jätin kokonaan tältä viikolta olkapäät ja rinnan treenamatta ja korvasin ne tuolla crossilla. Ja hyvin toimi, nimittäin kyllä nimenomaa olkapäitä poltteli sillä tunilla! Olen nyt yrittänyt ottaa tavaksi käydä vähintään kerran viikossa ryhmätunneilla ja jos kerkeän niin tekemään jotakin muuta cardiotreeniä =) 

3 kommenttia:

  1. Vaikutat blogin kautta ihanalt ihmiselt! Mut esittelyn ja tekstien runsaat kirjoitus- ja yhdyssanavirheet hajottaa, pliiis välttäisit niitä ku must ne välittää tyhmähkön kuvan ihmisestä. Juu painun anonyyminä kukkaruukkuun pilknus:n takia ja katon peiliin oman tyylin takia;p

    Respectit terveellisistä elämäntavoistasi ja liikkumisesta!:)

    VastaaPoista
  2. Postausta odotetaan :)

    VastaaPoista