tiistai 12. marraskuuta 2013

Time To Rest

Hyvä työ palkitaan aina! Huomenna koittaa lähtö Prahaan, on sitä jo odoteltukkin. Eilen  oli viimeinen päivä työssäoppimis paikassani. Meni se aika kyllä nopeasti, muistan vielä sen ensimmäisen päivän kun olin aivan ulapalla miten toimia :D Nyt sitä alkoi jo tuntea itseään yhteisön jäseneksi ja oppia tekemään ilman, että täytyy kauheasti miettiä. Kaikki alkoi sujumaan rutiinilla! Sain kuitenkin heidän johtajan numeron ja pääsisin mahdollisesti heille keikkalaiseksi. Täytyy olla häneen yhteydessä! Pieni lisätienesti ei tee pahaa, eihän? 
Sunnuntailta, menossa reenailemaan selkää, takaolkapäita ja hauberia:D
No jokatapauksessa kiitettävällä suorituksella pääsin läpi koko työssäoppimisen ja näytön, olen kyllä hurjan ylpeä itsestäni. Olisin ollut hyvin tyytyväinen hyväänkin numeroon, sillä olihan minulla aika kiirettä nuo 5 viikkoa ja näyttösuunnitelmankin kirjoittaminen meni vähän sinnepäin...

Eilen vielä työssäoppimisen jälkeen omiin töihin, jossa touhua riitti niin että huh heijjaa! Tuntu että söikin lennossa eikä oikeen hetkeäkään ollut paikallaan. Tänään toivottavasti on vähän rauhallisempi päivä=) 
Odotettu iltapala, omenasosetta ja maitorahkaa. Ehkä paras hetki päivästä!
Treenattu on nyt tieheästi ja lujaa! Kysyin valkultani,että onko ihan okei jos vedän viikon melkeempä putkeen treenistä toiseen kun seuraavalla viikolla en pääse juuri ollenkaan salille. Valmentajani sanoi, että kyllä se käy ja kehotti ottamaan kunnolla lomaa kun kerta lomalla ollaan. Eli nyt vuorossa kunnon lepoviikko.
Aion nauttia hyvästä sapuskasta, kauniista maisemista ja nähtävyyksistä, shoppialla minkä kerkeän ja ihan vaan rentoutua. 
Tänään vedin viimeisen treenin ennen pitkää lepoa. Aamulla pinkasin kuudelta ylös ja vetäsin putrot nassuun ja kappeet kasaan ja lähdin tapaamaan valmentajaani. Vuorossa oli perus settiä rinnoille, ojentajille ja olkapäille. Treeniohjelmassani on nyt aika paljon voimanostoja, jotta saadaa lisää perusvoimaa ja kehitettyä sitä lihasmassaa. Työtä on vielä paljon, mutta hitaasti se hyvä tulee ;) Puhuttii vielä kisani ajankohdista ja päädyttiin, että parempi on mennä täysin valmiina vuodelle 2015 kuin puolikuntoisena ensi syksyyn. Olen vielä nuori eikä ole mikään kiire :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti