keskiviikko 25. joulukuuta 2013

It's Christmas Time!

Joulu meni taas, voi kuinka se aika vaan kuluu.. Viime jouluna vietin aamuni salilla vääntäen, mutta tänä jouluna nousinkin ylös 5.30 ja valmistauduin töihin lähtöön! Outoa, mutta kaikki olivat jo hereillä ja puuro valmiina keitettynä eli aamupalaksi sain perinteikkään riisipuurolautasellisen, lisäksi tein yhden kalkkunaleipäsen. Kun kaksi päivää putkeen on tullut treenattua, eilen oli pyhitetty lepo- että aivan vapaa syönti päivä. Kaikenmaailman herkut, makeiset ja ihanat joululaatikot, kinkut kuorrutukseineen ja majoneesipohjaiset salaatit olivat sallittuja.

Oli oikeen mukavaa mennä töihin ja toivotella kaikille ihmisille ihanaa joulua ja palvella heitä hyvällä joulumielellä =) On se ihanaa kun suurinosa ihmisistä on samaan aikaan vuodesta hyvällä tuulella. Töiden jälkeen kotosalla valmistettiin perheen kanssa yhdessä joulusapuskaa ja voi että mitä herkku katkarapuherkkua teinkään! Päätettiin kokeilla jotain erilaista jouluun ja tällä kertaa se oli katkarapu-avocado coctail! Lisäksi uutena herkkuna pöydästämme löytyi bataattivuokaa ja se voittikin 2-0 lanttulaatikon :D Namnam!
Ruoan jälkeen lastattiin taas lahjat kuusen alle ja sitten alkoi rapistelu ja hypistely :) Lahjoja sinne ja tänne! Olihan niitä taaskin ihan liikaa kun vähemmälläkin oltaisiin pärjätty, mutta hyvödyllisiä jokaikinen oli. Parhaat lahjat oli kyllä kehonkoostumusmittari ja ruokavaaka =) Tulevia dietti kausia ajatellen ja nyt saa tietää vähän väliä mitä kehossa tapahtuu.. JÄNNÄÄ! Kaikki lahjat olivat ihania, kiitos koko perheelle.
Ilalla piti vielä herkutella ihanien juustojen ja suolakeksien parissa! Ei nyt tälläistä päivää voi hukkaa heittää.. Hieman ähky, mutta eikös se ole normaalia jouluna eli oloni on normaali ?Ei kommentteja:

Lähetä kommentti