torstai 26. joulukuuta 2013

Joulupäivän treeni! Mielikuvitus vaan rajana

Joulupäivänä olisi ollut loistavasti aikaa astella salille, mutta selväähän se on, että nekin ovat suurinosa kiinni. Sellaiset salit olivat tietenkin auki joihin pääsee magneettikortilla eikä minulla semmoista ole.. täytyisi hankkia! Suunnitelmissa on kylläkin hankkia Solanalle 10x kortti, jotta pääse pyhinäkin vääntämään rautaa ja pysyy aikatauluissa reenien suhteen. 
Noh en kuitenkaan jäänyt paikalleni mietiskelemään, että hohhoijaa tässä maatessa pyhät vietetään vaan söin normaaliin tapaan aamupuuron raejuustoineen ja puin lenkkivaatteet päälleni. Hölkkäjuoksulla tuomiokirkolle ja siellä minua odottikin Tuomiokirkon portaat 10x ylös ja alas. Ylhäällä Dipit ja punnerukset 12x ja juoksu takasin kotia :) Ai että miten fresh fiilis oli kun pääsi kotiin tai no sillon oli kyllä hiki :D mutta suihkun jälkeen. Sitten maistuikin taas kunnon satsi sapuskaa =) Pyhät ei ole tekosyitä jäädä laiskottelemaan ! Ympäristö on täynnä liikunnan mahdollisuuksia, silmät auki ja mielikuvitus valoilleen ;) 

Huomenna tämä tyttö tyttääkin 18-vuotta ! Virallisesti täysi-ikäinen jes!
Tässä vielä jälkeen ennen kuva :D Anteeksi kun ne nyt sattuvat olemaan noin päin, mutta ennen kuva on  joulun 2012 jälkeen otettu ja toinen kuva juuri ennen aattoa 2013 =)

4 kommenttia:

 1. Kuinka pitkä matka tuomiokirkolle oli?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. joku parisen kilometriä, ei paha matka mutta hyvä=)

   Poista
 2. En tiiä ootko jo ennen tehny, mut voisiksä tehä varustepostauksen, mis esittelet kaikki sun urheiluvaatteet ja -kamppeet?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En itseasiassa oo tehny, mutta juuri viimepäivinä oon vähän sellasta suunnitellut :) eiköhän sellainen ole mahdollista, kiitos vinkistä =)!

   Poista