tiistai 3. joulukuuta 2013

Panostusta ala-kroppaan

Olen aina omistanut hyvin kapoisat jalat ja aika lättänän takamuksen.. mutta treenaamisen aloitettua sain peppuuni vähän enempi muotoa ja jalatkin saivat hiukka enempi lihasta. Silti ongelma kohtani on alakroppa, johon täytyisi panostaa nyt kaikista eniten. Reisiin täytyisi saada tuplasti enempi lihasta ja peppu pyöreäksi ja napakaksi. Pohkeisiinkin on panostettava, jotta niistä saadaa sopusuhtaiset muuhun vartaloon verrattuna. 
Laturia nassuun ja salille mars!
Ohjelmassani on kaksi päivää jaloille, jossa toisessa treenataan supersarjoina ja toisessa ihan perussarjoin. Eilen käytiin toiseen kertaan perussarjat läpi ja nyt on takamus ja reidet saaneet kyytiä. Vaikka venyteltyä ja rullailtua tuli tehtyä niin silti paikat on kipeinä :S Tänään lisää venyttelyä ja kävelyä niin eiköhän ne saada palautumaan.
Treenin jälkeen sapuska maistuu aina! Tällä kertaa salaattina toimi babypinaatti, kurkku ja tomaatti, protskuna tonskua ja hiilareina makaronia ja rasvat saatiinkin oliiviöljystä =) lisäksi loraus balsamiviinietikkaa. Jamii!
Jalkareeni täältä tullaan!
Keskusteltiin valkun kanssa, että miten saataisiin mahdollisimman nopeasti tuloksia aikaan. Treenit on tehtävä ajatuksella ja puhtaalla tekniikalla. Painoilla ei niinkään väliä, koska voin itse tehdä liikkeestä raskaan. Koskaan ei saa lopettaa kesken. Jos toistoja menee 20 tai yli, sittenpähän menee tai jos menee vain 8, pyrkii tekemään ne puhtaalla tekniikalla. Myönnän, että itse olen ollut kova painojen tuijottelija ja välillä hävettää jos esim. tekee vipareita 3kg käsipainoilla, mutta kun se tekniikka on se mikä tuotttaa tulosta ja se miltä se tuntuu lihaksessa. Jos 3kg on minulle sopiva paino ja saan tehtyä toistot puhtaasti niin saan varmasti tulosta juuri haluttuun kohtaan. Monesti painoa lisätään liian varhaisessa vaiheessa, jolloin alamme käyttää muita lihaksi apuna esim vipunostoissa monesti epäkäs astuu kuvioon. 
Nyt vaan odotellaa jalkojen palautuvan ja ensi tai ehkä jo tällä viikolla toinen jalkareeni! Tuloksia odotellessa ! Tänään saankin viettää täysin rentoa lepopäivää, ei töitä eikä treeniä :) kyllä sitä osaa arvostaa tälläsiä päiviä voi että!

4 kommenttia:

 1. miks koitat edelleen muokata niin hirveesti kroppaas ? se on niin täydellinen ja jokaisen tytön unelma. oon siis.. WOW!! Upea jaja.. niin. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. toteutan unelmiani =) jo ennen kuin salilla alotin ekaa kertaa ihailin bodyfitness naisten kehoja ja päätin, että tahdon joskus itsekkin seistä lavalla! Kiitos kuitenki =)
   Tyytyväinen olen, mutta unelmia päin kurottelen.
   Ei se kroppa siinä se suurin asia ole vaan koko prosessi. Oot kyllä kultanen!

   Poista
 2. varmaan oot vasta 17... Ihan kohteliaisuutena mut näytät ainakin 20 vuotiaalta :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. 24 päivän päästä tuore 18 =) Hah mutta kiitos !

   Poista