tiistai 4. helmikuuta 2014

Miten alkoi vuosi 2014?

2014 on alkanut ihan  mukavasti. Olen yrittänyt antaa enemmän aikaa suhteelle ja vähentää työtunteja. Onhan se totta, ettei opiskelujen keskellä kannata paiskia 30 tuntisia viikkoja. Huomasin, että liika töiden takia Vikelle ja minulle jäi liian vähän yhteistä aikaa, opiskelumotivaatio laski ja salillakin jaksoi huonommin. Töistä nauttiikin enempi kun koko viikkoa ei tarvitse sielä viettää =)
Elämä on yllätyksiä täynnä =)
Uusi vuosi toi myös uusia tulevaisuuden suunnitelmia. Aloin tutkimaan ammattikorkeakoulujen sivuja ja miettimään mitä rupean opskelemaan lähihoitajaopintojen jälkeen. Olen vahvasti ollut fysioterapeutin kannalla, mutta sitten silmääni iski osteopaatin ammatti. Poimin suoran kuvauksen osteopaatin työnkuvasta Ammattinetistä:

Osteopaatti on erikoistunut tuki- ja liikuntaelimistön sairauksien kliiniseen tutkimiseen ja manuaaliseen hoitoon. Osteopaatti pyrkii palauttamaan normaalin liikkuvuuden ja toimivuuden muun muassa nivelten, hermoston ja pehmytkudosten käsittelyllä.

Lähihoitajasta voi olla moneksi! ;) 

Mitä treeneihin tulee niin niitä on hidastanut sairastelu. Pari viikkoa sitten olin kauheassa flunssassa ja nyt edellisiltana nousi rankan työpäivän jälkeen korkea kuume. Niin kuin Vikke sanoi, keho kertoo nyt tällä tavoin, että se tarvitsee lepoa kun ei se sitä oikeen muuten meinaa saada. Nyt vaan harmittaa tämä sohvan pohjalla makaaminen ja tajuton lämpötilan vaihtelu ja ärsyttävimpinä ruokahalun menetys. Nyt kun kipeänä on niin täytyisi syödä vielä ravinto rikkaammin jotta kehon vauroita saataisiin korjattua. Aijon tervehtyä nyt kunnolla ennen kuin kiiruhdan takaisin reenien pariin.

Ei enää kauaa kun Fitness Classic avaa ovensa ja kilpailijat pääsevät astumaan vihdoin lavalle! Itse kävin ostamassa juuri liput tapahtumaan 12.3.14. Odotan innolla, että pääsen seuraamaan kisan kulkua paikan päältä. Uskon sen myös avaavan silmiäni vielä enempi ja nostattavan motivaatiota =)
Myllynparhaan pestopasta on kyllä kunnon herkkua=) Muista hemmotella itseäsi, pestopastaa, kanaa ja mozzarellaa!
Olen aivan hurahtanut bataattiin! Se on niin hyvää! Parhaita ovat bataatista tehdyt ranskalaiset uunissa, loraus öljyä ja mausteita oi nam!
Tapasin myös valmentajani pitkästä aikaa uuden vuoden jälkeen ja hän huomasi kehitystä tapahtuneen. Kerroin, että painoa on tullut pari kiloa lisää ja hän tokaisi, että kyllä sen huomaa, mutta lihasta on saatava tuplasti lisää. Puhuttiin myös kisa ajankohdasta lisää ja hän vakuutteli, ettei mennä kiireellä eteenpäin vaan varmuudella. Noustaan lavalle vasta sitten kun ollaan 101% valmiita.

Toivepostaus kimpsuista ja kampsuista on kuvia vaille valmis, se siis seuraavaksi vuorossa =) Kiitos lukijoilleni, jotka jaksavat seurata kirjoituksiani vaikka ne ovat vähentyneet hurjasti! 

1 kommentti:

  1. Jeee kiva et postailet taas, sun kehitystä on niin ihana seurata! Asenne kohillaan ni varmasti saavutat tavoittees:)

    VastaaPoista