tiistai 18. maaliskuuta 2014

Lauantain poseerauksia!

Kyllähän sitä on itsekseen harjoitellut poseeraamista tulevia vuosia ajatellen, mutta harvemmin sitä on saanut esiintyä useammalle henkilölle. Nytpähän viime lauantaina tuli sekin koettua ja toivottavasti samanlaisia päiviä tulee vielä useampia. Jonain päivänä on se hetki kun edessäni on satoja kasvoja. Mites suu sitten pannaan :D 
Toivottavasti hymyyn!
Lauantaina oli siis tiimini poseerausharjoitukset nyt keväällä kisaaville kilpailijoille, johon saatin me myöhemmin lavalle nousevat osallistua myöskin. Päästiin vähän kokeilemaan asentoja ja T-kävelyä sekä ennen kaikkea oppimaan lisää näiltä tulevilta kisaajilta ja valkuilta. Oli kyllä ihan huippua!
Oli vähän noloa kun en ollut varautunut biksuihin saatika kenkiin. Valmentajani kehotti ostamaan ne piakkoin, niin pääsee kopikopi harjoittelemaan kävelyä ja poseeraamista niiden kanssa. No mutta ei se mitään, siellä seisoin muiden joukossa varpasillaan! Nyt on kengät laitettu tilaukseen joten eiku odottelemaan niiden saapumista =)

Itselläni kyllä motivaatio kasvoi entistä enemmän tuon lauantain jälkeen. Oli tytöt niin hyvässä tikissä, vaikka vielä nelisen viikkoa kisoihin. Onneksi pääsee katsomaan paikan päälle tyttöjen lavalle nousua ja
kannustamaan Solanan tytsyt voittoon!

2 kommenttia:

  1. Heii mitä mahtaa kuulua treeneille? Monta kertaa viikossa tuun tänne kattoo josko oisit päivittäny :)

    VastaaPoista
  2. Heei! Vaikutat tosi kivalta ja mukavalta nuorelta :) ainoo on, että viekö toi liikaa sun muuta elämää? Että hallitseeko se sitä? En mä muuten mutta tiedän omasta kokemuksesta että sitten kun kaikki ajatukset ja tunteet liittyy treenaamiseen ja tuloksiin, ollaan mun mielestä jo vähän väärillä poluilla. Tietty tiedän että saatat tuntea ittes nyt todella onnelliseksi ja sehän loppuen lopuksi on se pääasia. Mutta kannattaa kokeilla enemmän kavereiden kanssa olemista ja muuta normaalia hauskan pitoa. Itse en ainakaan halua muistella vanhempana että koko nuoruus meni pelkkään treenaamiseen ja muistot muusta elämästä on vähissä. En tietenkään tiedä kaikkea susta, mutta jonkun verran (seuraan instagramissa ja oon satunnaisesti nähnyt jossain). Tää ei ollu mikään valitus kommentti, ainoastaan pieni huomio :)

    VastaaPoista